11.5 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSpecialTraficul se desfăşoară normal în zona Podului Izvor şi a Academiei Militare

Traficul se desfăşoară normal în zona Podului Izvor şi a Academiei Militare

Traficul se desfăşoară în prezent normal în zona Podului Izvor, unde asfaltul s-a surpat, pe Splaiul Independenţei, din cauza prăbuşirii canalului colector, şi în zona Academiei Militare, unde carosabilul s-a umflat şi a crăpat, săptămâna aceasta.

Restricţiile de trafic din cele două zone au fost ridicate şi circulaţia se desfăşoară în prezent normal, a declarat purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere, Andrei Codău.

Traficul rutier a fost închis, miercuri, în zona Podului Izvor din Capitală, unde s-a făcut o gaură în carosabil, din cauza prăbuşirii canalului colector. Porţiunea din carosabil surpată marţi pe Splaiul Independenţei, în dreptul Podului Izvor, pe sensul spre Eroilor, s-a extins de la o bandă la trei benzi.

Reprezentanţii Apa Nova au arătat că decizia de întrerupere a circulaţiei în dreptul Podului Izvor, unde s-a prăbuşit canalul colector de sub carosabil, a fost luată pentru a putea fi făcute lucrările de remediere a avariei.

Circulaţia a fost înschisă, miercuri dimineaţă, pe Splaiul Independenţei, în zona Podului Izvor, pe sensul de mers dinspre Naţiunile Unite spre Eroilor.

Circulaţia în zona Podului Izvor a fost deviată pe Splaiul Independenţei – Gutenberg – strada Silfidelor – Bulevardul Regina Elisabeta şi Splaiul Independenţei – strada Elie Radu – Bulevardul Regina Elisabeta.

Metrorex arăta, joi, într-un comunicat de presă, că umflarea carosabilului, în zona intersecţiei străzilor Doctor Dumitru Bagdasar şi Gheorghe Marinescu, de la Academia Militară, s-a produs din cauza unor elemente necunoscute privind terenul, cum ar fi umpluturi necompactate sau eventuale puţuri vechi, situaţie care a dus la scăderea presiunii de excavare a echipamentului pentru săpat tuneluri "Sfânta Filofteia", care asigură execuţia tunelului de metrou.

Cele mai citite

Un judecător i-a impus restricții de comunicare lui Donald Trump

Judecătorul din procesul penal al lui Donald Trump la New York i-a impus marţi restricţii de comunicare, în special în ceea ce priveşte martorii,...

“Suntem alături de David Popovici”, susține preşedinta Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern

Camelia Potec, preşedinta Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern, a transmis că David Popovici a pus ochii pe o medalia la Jocurile Olimpice...

Zgonea (ANCOM): Sectorul de poştă şi curierat ar putea ajunge la o cifră de afaceri de un miliard de euro

Sectorul de poştă şi curierat este în plină dezvoltare şi ar putea ajunge la o cifră de afaceri de un miliard de euro în...
Ultima oră
Pe aceeași temă