16.6 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialTragedia din Colectiv. Cine a fost Alexandru Hogea, tânărul care și-a pierdut...

Tragedia din Colectiv. Cine a fost Alexandru Hogea, tânărul care și-a pierdut viața duminică

Cea de-a 60-a victimă care și-a pierdut viața în urma incendiului Colectiv, Alexandru Hogea, avea 19 ani, și era student la Facultatea de Auromatică și Calculatoare a Universității din București.

În urma incendiului din clubul Colectiv, Alexandru Hogea a fost internat la Spitalul Universitar, cu arsuri pe 60 la sută din suprafaţa corpului. El a fost transferat, în urmă cu două săptămâni, la clinica AKH din Viena.

Atunci, părinții studentului au ajuns cu o cursă de linie la Bruxelles, unde știau de la Spitalul Universitar că va fi dus fiul lor. Abia apoi, părinții tânărului au ajuns cu o cursă de linie în Austria, unde, duminică, organismul fiului lor a cedat.   

Tânărul era din Sinaia, unde a învăţat la Colegiului ”Mihail Cantacuzino”.

Alte aproximativ 150 de persoane au fost rănite şi internate în spitale din Capitală. Dintre acestea, 39 au fost transportate spre unităţi sanitare din străinătate, însă zece au decedat, trei în Marea Britanie, unul în Israel, doi în Olanda, unul în drum spre Elveţia, unul în Franţa şi doi în Germania.

În spitalele din Bucureşti mai sunt internate 44 de persoane rănite în incendiul din Colectiv, dintre care 11 se află în stare critică sau gravă.

Cele mai citite

Ciolacu laudă candidații PSD la funcții de primar. Au “ambiția de a face lucruri”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, anunță candidații PSD la funcții de primar în municipiul București, lăudându-i pentru faptul că au "ambiția de a face lucruri". Este...

Europa Conference League în faza semifinalelor: Care sunt favoritele

Aston Villa, Fiorentina, Olympiacos și Brugges sunt echipele rămase în cursa pentru cucerirea trofeului UEFA Europa Conference League în acest sezon. Prima manșă a semifinalelor va avea...

Crește cu 50% numărul de muncitori filipinezi așteptați în România anul acesta

În cadrul primei ediții a Săptămânii Prieteniei Filipino-Române organizate de curând în Filipine, de către Departamentul de Muncitori Migranți, din cadrul Guvernului Filipinez, a...
Ultima oră
Pe aceeași temă