15.4 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialTUI TravelCenter: situația în zonele turistice este calmă. Planificarea vacanțelor nu este...

TUI TravelCenter: situația în zonele turistice este calmă. Planificarea vacanțelor nu este perturbată

Operatorul de turism consideră că siutația a revenit la normal după puciul eșuat din Turcia. Tui Travel Center  arată că planificarea zborurilor charter nu este afectată.  

“Suntem in masura sa va asiguram ca, la aceasta ora, situatia din zonele turistice ale Turciei (Antalya, Bodrum, Kusadasi etc.) este calma si nu a suferit niciun fel de influenta negativa in urma incidentelor care au avut loc in noaptea de 15 spre 16 iulie.
Toate zborurile charter planificate pentru azi si maine, dar si cele de luni incolo, catre Antalya si Bodrum s-au desfasurat si se vor desfasura conform planificarii.

Astazi, reprezentantii TUI TravelCenter au purtat discutii cu turistii care aveau rezervari facute si vacanta planificata in Turcia, dar care au manifestat temeri si, impreuna, am gasit solutii individuale privind concediile acestora, rezultand ca un numar redus a preferat anularea vacantelor.

Desi noi stim ca nu sunt probleme la fata locului si nu se poate invoca forta majora, avem intelegere fata de toti turistii nostri care manifesta reticenta cu privire la concediul din aceste destinatii si, pentru toate retragerile de azi si maine (16 si 17.07.2016), eventualele pagube vor fi preluate de TUI TravelCenter.
Pentru datele ulterioare, asteptam sa vedem cum vor evolua lucrurilor si cum vom reusi sa satisfacem necesitatile si dorintele fiecarui turist in parte.

Vacanta fiecarui turist trebuie sa se desfasoare in siguranta si pace, iar noi punem acest lucru pe primul loc atunci cand luam decizii. Vrem sa fim siguri ca fiecare turist stie ca se afla pe maini bune si siguranta lor va fi mereu prioritara pentru noi.

In continuare, stam la dispozitia turistilor care urmeaza sa plece spre destinatiile turistice estivale din Turcia la numerele de telefon 021 316 08 90/ 0721 289 501 sau la adresa de e-mail relatii.clienti@eurolines.ro.”

Cele mai citite

Zece persoane suspecte de terorism au fost omorâte de armata israeliană în Cisiordania

Armata israeliană a declarat sâmbătă că a omorât zece persoane şi a arestat alte opt într-un raid asupra taberei Nur-Shams din apropierea oraşului Tulkarm...

Ludovic Orban, atac dur: “România nu poate fi lăsată pe mâna lui Ciolacu, Ciucă, Iohannis”

La congresul formațiunii Forța Dreptei, președintele Ludovic Orban a subliniat că adevărații liberali se află în acest partid și a exprimat convingerea că România...

Congres Forța Dreptei: Ludovic Orban este ales președinte

Ludovic Orban a fost ales, sâmbătă, preşedintele Forţa Dreptei, la primul Congres al formaţiunii, potrivit agerpres.ro. Orban a obţinut 1.203 voturi favorabile, conform unui comunicat...
Ultima oră
Pe aceeași temă