22 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSpecialO femeie a murit, ucisă de tigri, într-un safari din China

O femeie a murit, ucisă de tigri, într-un safari din China

O femeie a murit şi o alta a fost grav rănită, în urma atacului mai multor tigri într-un safari din apropiere de Beijing, a informat duminică postul de televiziune CCTV, citat de EFE. 

Cele două femei făceau parte dintr-un grup de persoane, care participau la un safari într-un vehicul privat în parcul Badaling Safari World, aflat la aproximativ 60 de kilometri de centru oraşului. 

Se pare că una dintre femei i-a cerut şoferului să o lase să treacă la volan, iar în momentul în care a încercat să reintre în maşină un tigru s-a năpustit asupra ei şi a atacat-o, potrivit unor imagini video postate de mass-media chineze. 

Pentru a ajuta victima, din maşină a ieşit un bărbat, conducătorul vehiculului şi o altă femeie, care a fost atacată de un alt tigru care a ucis-o. Angajaţii parcului au reuşit să o salveze pe prima femeie atacată, care se află în stare gravă, dar stabilă. 

Parcul safari oferă ca distracţii posibilitatea de a vedea animale sălbatice – tigri, lupi sau girafe – foarte "de aproape" de vizitatorii care se deplasează în maşini sau autobuze, care sunt însă avertizează să nu iasă din vehicule. 

Parcul Badaling Safari World şi-a închis porţile şi nu va redeschis publicului până la finalizarea unei anchete asupra celor întâmplate, notează EFE.

Cele mai citite

Donald Trump a afirmat că are „ o problemă reală” cu judecătorul din procesul său de la New York

Fostul preşedinte american Donald Trump a afirmat luni că are "o problemă reală" cu judecătorul la procesul său din New York, denunţând întreaga afacere...

Șeful AIEA despre situația de la Zaporojie: “Ne apropiem periculos de un accident nuclear”

"Ne apropiem periculos de un accident nuclear" la Zaporojie, a avertizat luni şeful Agenţiei Internaţionale pentru Energie Atomică (AIEA), Rafael Grossi, denunţând recentele atacuri...

Armata israeliană: victimele atacului de la consulatul iranian din Damasc erau teroriști angajați împotriva Israelului

Purtătorul de cuvânt al armatei israeliene a afirmat luni că victimele atacului care a vizat consulatul iranian la Damasc pe 1 aprilie erau "terorişti"...
Ultima oră
Pe aceeași temă