18.7 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialUn bărbat şi-a înjunghiat mortal soţia, după care a încercat să se...

Un bărbat şi-a înjunghiat mortal soţia, după care a încercat să se spânzure

Un bărbat în vârstă de 57 de ani din comuna constănţeană Bărăganu şi-a ucis soţia, sâmbătă, cu mai multe lovituri de cuţit, după care a încercat să se spânzure, el fiind în prezent internat în stare gravă în spital, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit primelor informaţii, între cei doi soţi exista o relaţie conflictuală, după ce femeia, în vârstă de 46 de ani, îşi găsise un loc de muncă în altă localitate din judeţul Constanţa, iar bărbatul o acuza că l-a lăsat singur acasă.

Sâmbătă dimineaţă, între cei doi soţi a izbucnit un nou scandal şi, furios, bărbatul a luat un cuţit de bucătărie cu care şi-a înjunghiat de mai multe ori soţia.

Ulterior, speriat de fapta sa, bărbatul a mers în spatele casei şi a încercat să se spânzure cu un cablu, însă a fost găsit de unul dintre cei doi copii ai familiei, care l-a dat jos şi a alertat autorităţile.

La faţa locului a ajuns o ambulanţă, iar medicii au reuşit să-l resusciteze pe bărbat, în prezent acesta fiind internat în stare gravă în spital. Femeia însă nu a mai putut fi salvată.

Cazul este cercetat de poliţişti, sub coordonarea unui procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, pentru a se stabili cu exactitate cum s-a petrecut tragedia.

Cele mai citite

Firea trebuie să se retragă din cursa pentru europarlamentare dacă va candida la Primărie, susține AUR

Partidul AUR consideră că Gabriela Firea trebuie să renunțe la candidatura pentru un post de europarlamentar dacă dorește să candideze la Primăria Capitalei. Acest punct...

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...
Ultima oră
Pe aceeași temă