21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialUn clujean vinde pizza Iohannis cu salam de Sibiu

Un clujean vinde pizza Iohannis cu salam de Sibiu

Patronul unei pizzerii dintr-un sat clujean a pus la vânzare o pizza numită ”Iohannis”, care are în compoziție salam de Sibiu, relatează Mediafax. La pizzeria din Sânnicoară, patru pizza costă, la ofertă, 54,40 lei, scorul obținut de Klaus Iohannis la prezidențiale.

Patronul pizzeriei, Radu Păcurar, căruia prietenii îi spun Romţi, a declarat, joi, că a scos noul sortiment de pizza în cinstea alegerii ca preşedinte al României a lui Klaus Iohannis, pe care spune că l-a şi votat.

"Ideea mi-a venit după ce am văzut că Iohannis a câştigat alegerile prezidenţiale. De bucurie pentru această victorie, mai ales că l-am votat, m-am gândit să scot un sortiment nou de pizza, «Iohannis», cu salam de Sibiu, la preţul de 14,99 lei. Pizza mai are ca ingrediente ciuperci, mozzarella, sos de roşii, cabanos şi virşli, şi am pus salamul de Sibiu în cinstea noului preşedinte care a fost primarul Sibiului. Am lansat şi o ofertă, patru pizza la 54,50 lei, care este procentul cu care Klaus Iohannis a câştigat alegerile", a spus Păcurar.

Acesta susţine că noul sortiment de pizza are "mare trecere", fiind comandată atât în local, cât şi pentru acasă.

"Pizzeria este acasă la mine, vin mulţi prieteni şi comandă pizza Iohannis. Mă gândesc să scot şi un produs cu brânză de oaie de Sibiu, un desert Iohannis", a mai spus patronul pizzeriei.

Radu Păcurar are pe uşa pizzeriei şi un afiş de campanie cu Klaus Ionannis şi sloganul acestuia "România lucrului bine făcut", pe care l-a modificat pentru a-şi face reclamă: "Pizza Iohannis, bine făcută de Romţi".

Candidatul ACL, Klaus Iohannis, a obţinut în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale în comuna Apahida, de care aparţine satul Sânnicoară, 74,18 la sută, faţă de candidatul PSD, Victor Ponta, care a obţinut 25,81 la sută.

Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Grav accident auto pe DN2 – E85, în Vrancea! Opt persoane, rănite în urma coliziunii dintre un autoturism și un microbuz

Opt persoane au fost rănite, vineri, la intersecţia DJ 205 R Coteşti cu DN2 - E85, în urma coliziunii dintre un microbuz de transport...

Deca recunoaște că supune elevii la șocuri?

Reziliență -capacitatea cuiva de a reveni la normalitate după suferirea unui șoc (economic, emoțional etc.) Folosit in discipline precum psihologie, ecologie, inginerie, înseamnă capacitatea de...
Ultima oră
Pe aceeași temă