23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialUn spaniol a lipsit de la serviciu șase ani, fără ca șefii...

Un spaniol a lipsit de la serviciu șase ani, fără ca șefii să știe

Un funcționar public spaniol a primit o amendă de 27.000 de euro după ce a lipsit timp de șase ani de la muncă fără ca nimeni să îi simtă lipsa.

Bărbatul de 69 de ani al cărui sarcină era să supravegheze construcția unei uzine de tratare a apelor reziduale s-a și pensionat între timp, scrie B1.ro.

Compania de apă a crezut că bărbatul era supravegheat de autoritățile locale iar autoritățile locale credeau că este supravegheat de companie. Viceprimarul a observat absența lui Joaquin Garcia în momentul când a trebuit să-i înmâneze o placă pentru cei 20 de ani de activitate.

Bărbatul neagă acuzațiile care i se aduc și susține că este o victimă a hărțuirii. Instanța a decis în favoarea autorităților, solicitându-i să plătească amenda.

În toți anii de muncă, angajatul a fost plătit cu 37.000 de euro anual, brut, de către o companie a apei condusă de autoritățile locale din orașul sud-vestic Cadiz.

Cele mai citite

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou, eliberat de...

Duel între Danielle Collins şi Elena Rîbakina în finala turneului WTA de la Miami

Finala WTA 1.000 de la Miami le va pune față în față pe americanca Danielle Collins şi kazaha Elena Rîbakina, ambele jucătoare câștigându-și semifinalele...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă