14.6 C
București
joi, 16 mai 2024
AcasăSpecialUrmăriți de autoritățile judiciare din Austria și Polonia, găsiți de polițiștii din...

Urmăriți de autoritățile judiciare din Austria și Polonia, găsiți de polițiștii din Argeș

Poliţiştii din Argeş au prins doi bărbaţi, urmăriţi la nivel internaţional de către autorităţile judiciare din Austria şi Polonia.Unul dintre infractori era căutat pentru spargeri de case iar celălalt pentru fraude informatice. 

”La data de 25 septembrie , poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul I.P.J. Argeş şi cei din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung au depistat şi reţinut un bărbat de 42 ani, din comuna Mihăeşti, urmărit la nivel internaţional de către autorităţile judiciare din Austria pentru săvârşirea unor furturi din locuinţă.

În aceeaşi zi, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul I.P.J. Argeş au reţinut un bărbat de 29 de ani, din municipiul Drăgăşani, urmărit internaţional de către autorităţile judiciare din Polonia pentru săvârşirea de fraude informatice.

Pentru depistarea celor doi bărbaţi, poliţiştii argeşeni au fost sprijiniţi cu date şi informaţii suplimentare de Biroul SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – I.G.P.R..

Cei în cauză au fost conduşi la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Piteşti, care a dispus reţinerea lor pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Curţii de Apel Piteşti, cu propunere de arestare preventivă”, informează IGPR într-un comunicat de presă.

Până la finalizarea procedurilor, bărbaţii au fost introduşi în arestul I.P.J. Argeş.

Cele mai citite

Premierul Slovaciei, Robert Fico, a fost împușcat. Este în stare gravă. Un agresor a fost reținut

Premierul Slovaciei, Robert Fico, a fost împușcat și a fost transportat la un spital. UPDATE: Starea premierului Slovaciei este gravă. El a fost internat la...

Interpol l-a plasat în căutare internațională pe Mohamed Amra, ai cărui complici au ucis doi polițiști

Organizația internațională a poliției, INTERPOL, l-a plasat la rubrica "Wanted persons" ("Persoane căutate") pe Amra Mohamed (30 de ani), arestatul care a fugit de...

Blinken spune că Israelul are nevoie de un plan clar și concret pentru viitorul Gaza

Israelul are nevoie de un plan clar și concret pentru viitorul din Gaza, unde se confruntă cu potențialul unui vid de putere care ar...
Ultima oră
Pe aceeași temă