17.9 C
București
sâmbătă, 25 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO. Cum s-au cunoscut Adrian Despot şi solistul trupei Goodbye to Gravity

VIDEO. Cum s-au cunoscut Adrian Despot şi solistul trupei Goodbye to Gravity

Adrian Despot şi solistul trupei “Goodbye to Gravity”, Andrei Găluţ, s-au cunoscut în anul 2008, pe scena emisiunii de divertisment "Megastar", în cadrul căreia liderul trupei “Viţa de vie” era jurat, alături de Aura Uziceanu, Virgil Ianţu şi Răzvan Mazilu.

„Teoria mea despre muzică sau despre ce înseamnă muzică într-un concurs este ca şi cum voi patru (n.r. – Andrei Găluţ şi rivalii săi din concurs) aţi fi pe un bloc şi e un concurs în care unul trebuie să ajungă primul. Florin o ia pe scări, Octavian se duce cu liftul, tu te arunci în cap. Tu ajungi primul! Da, aşa văd muzica. Muzica este o luptă pe viaţă şi pe moarte între melodie şi interpret şi mori cu ea de gât şi asta ai făcut tu acum şi apreciez 100%“, i-a spus Adi Despot lui Andrei Găluţ.

Găluţ  a câştigat consursul “Megastar”, în urma căruia a semnat un contract cu Universal Music, o casă de discuri care avea obligaţia să îi sponsorizeze primul album solo.

Solistul s-a alăturat trupei „Goodbye To Gravity“ în anul 2011. Albumul lor de debut, intitulat „Goodbye to Gravity”, a fost lansat în anul 2012 şi a fost numit „Cel mai bun album metal al anului 2012”.

La momentul izbucnirii incendiului din clubul Colectiv din Capitală, în 30 octombrie, formaţia îşi lansa ce le-al doilea album, “Mantras of War”.

Andrei Găluţ a fost transferat, în 7 noiembrie, în Spitalul Crucii Roşii din Beverwijk, Olanda. El ar putea să nu mai cânte niciodată, din cauză că dincolo de arsurile pe care le-a suferit, în incendiul din clubul Colectiv, pe 45% din corp, artistulului i-au fost afectate corzile vocale şi întreg aparatul respirator. Prietena lui, Mădălina Strugaru, rănită în incendiu, a murit, joi, la spitalul Floreasca din Capitală, iar colegii lui din trupă au decedat.

Andrei Găluț (voce), Alex Pascu (bas), Vlad Țelea (chitară), Mihai Alexandru (chitară) și Bogdan Enache (tobe) ar fi trebuit să concerteze şi în alte oraşe din ţară, dar şi în Republica Moldova. Astfel, în 31 octombrie trebuiau să ajungă în Craiova, la Casa Studenţilor, în 12 noiembrie într-un pub din Iaşi, iar în 13 noiembrie în Chişinău.

Cele mai citite

Agenția anticorupție din Ucraina investighează o presupusă scurgere de informații

Principalul responsabil anticorupție din Ucraina și-a suspendat vineri adjunctul principal, în timp ce anchetatorii investighează o presupusă scurgere de informații în cadrul unei agenții...

Halterofilele Loredana Toma şi Mihaela Cambei s-au calificat la Jocurile Olimpice

Halterofilele Loredana Toma şi Mihaela Cambei au obţinut calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris, unde vor participa la categoriile 71 kg, respectiv 49...

Stefano Pioli, OUT de la AC Milan! Cine e favorit să îi ia locul

Clubul italian de fotbal AC Milan a confirmat vineri despărţirea oficială de antrenorul Stefano Pioli, cu care a triumfat în Serie A în sezonul...
Ultima oră
Pe aceeași temă