12 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialVIDEO "Ne-au ciuruit", cuvintele unui angajat TVR care s-a aruncat de la...

VIDEO “Ne-au ciuruit”, cuvintele unui angajat TVR care s-a aruncat de la un balcon în plină şedinţă a Parlamentului

UPDATE 4: Potrivit colegilor din TVR, Sobaru are doi copii, iar unul dintre ei suferă de autism şi face terapie la un cabinet psihologic de patru ori pe săptămână, informeaza realitatea.net. Până de curând, spun colegii, tratamentul ar fi fost plătit din ajutorul primit de la stat pentru îngrijirea persoanelor cu handicap, însă prin intrarea în vigoare a noilor reglementări legislative Sobaru ar fi fost exclus de la aceste drepturi. Suma pe care Sobaru ar trebui să o plătească pentru tratamentul copilului său ar fi de 800 de lei pe săptămână, spun colegii.

Colegii mai spun că Adrian Sobaru avea de plătit rate bancare şi că banii pe care îi câştigă nu sunt suficienţi şi pentru tratamentul copilului său.

Televiziunea naţională a transmis un comunicat în care precizează că gestul bărbatului a fost determinat de probleme personale: “Din informaţiile pe care le deţinem, bărbatul care s-a aruncat astăzi de la balcon în Parlament este angajat al TVR, având funcţia de electrician. Adrian Sobaru a făcut acest gest din motive personale. El nu avea probleme legate de locul de muncă şi niciun fel de litigiu cu televiziunea publică. El nu a fost afectat în drepturile sale salariale, dimpotrivă, TVR l-a sprijinit material în mod susţinut pentru problemele de sănătate pe care le avea în familie”.

UPDATE 3: Adrian Sobaru a suferit mai multe fracturi faciale, dar viaţa lui nu este în pericol, potrivit managerului Spitalului Universitar, Cătălin Cârstoiu. Sobaru este conştient.

Cazul este tratat ca unul de tentativă de suicid de către medici, iar pacientul va primi consiliere psihologică.

Poliţia a deschis un dosar penal în acest caz, pe care-l consideră accident de muncă, deoarece angajatul TVR era în timpul serviciului.

UPDATE 2: Potrivit unor informaţii furnizate de parlamentarii care au fost martori la eveniment, Adrian Sobaru, angajatul TVR care s-a aruncat de la o lojă a parlamentului, are doi copii, din care unul suferă de autism. Se pare că acestuia din urmă i-ar fi fost retrasă indemnizaţia. 

UPDATE: Secretarul de Stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat a declarat că pacientul care a fost luat de la Parlament a ajuns la Spitalul Universitar. Acesta este conştient, iar din primele examinări se pare că este vorba despre o fractură, potrivit realitatea.net.

Un accident a avut loc, joi, în plenul Parlamentului, în timpul dezbaterii moţiunii de cenzură.

O persoană s-a aruncat de la unul din balcoanele sălii, potrivit Mediafax. 

În timpul intervenţiilor în plenul Parlamentului, un bărbat s-a urcat la unul din balcoanele sălii de plen, de unde a strigat “Boc, aţi luat drepturile copiilor”.

Imediat după aceasta, bărbatul pare să se fi aruncat de la balconul plenului.

Angajatul TVR a fost transportat de urgenţă la Spitalul Universitar.

Bărbatul, care sângerează puternic în zona capului, după ce va fi stabilizat, urmează să fie transportat la spital.

Potrivit Antena 3, bărbatul are aproximativ 40 de ani şi este angajat al Televiziunii Publice. Potrivit TVR este vorba despre Adrian Sobaru, electrician. Se pare că acesta purta un tricou pe care este inscripţionat “Ne-aţi distrus viitorul!”.

Vom reveni cu amănunte.

Cele mai citite

Guvernul va da un OUG joi prin care numărul funcțiilor de conducere ar putea ajunge la 10% în aparatul de stat

Guvernul urmează să aprobe în şedinţa de joi un proiect de ordonanţă de urgenţă(OUG) privind modificarea unor măsuri fiscal-bugetare, precum posibilitatea stabilirii, în anumite...

Atentat Moscova: bilanțul atacului a ajuns la 143 de morți

Bilanţul atentatului comis în suburbia Moscovei săptămâna trecută a urcat miercuri la 143 de morţi, potrivit unui nou raport comunicat de autorităţile ruse, atacul...

Se dezumflă balonul Green Deal!

În România, nu se vorbește deloc despre eșecul reuniunii miniștrilor de mediu din UE, cu privire la adoptarea Legii pentru Refacerea Naturii. Deși grupul...
Ultima oră
Pe aceeași temă