14.6 C
București
duminică, 26 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO. Prietenia neobișnuită dintre o căprioară și omul care a salvat-o

VIDEO. Prietenia neobișnuită dintre o căprioară și omul care a salvat-o

Un pui de căprioară, îngrijit de un lituanian, s-a atașat atât de tare de salvatorul lui, încât a refuzat să se întoarcă înapoi la familia lui. De fiecare dată când Darius Sasnauskas a încercat să o ducă înapoi în pădure, căprioara se întorcea, potrivit boredpanda.com

Darius Sasnauskas a fost martorul unui eveniment care este destul de rar văzut de oameni: o căprioară a născut doi pui în curtea lui. Din păcate, una dintre căprioare a fost rănită, iar familia s-a văzut nevoită să o părăsească. 

„Cu atât de mulți prădători în zonă, nu avea nicio șansă să supraviețuiască de una singură. Nu sprijin creșterea animalelor sălbatice în casele oamenilor, dar aceasta a fost o situația specială”, a povestit lituanianul, care a hotărât să ia căprioara în casa lui. 

După câteva săptămâni, căprioara s-a vindecat, iar Darius Sasnauskas se pregătea să o ducă înapoi în mediul ei natural. Însă, bărbatul nu a luat în considerare faptul că animalul se atașase de toată familia lui, inclusiv de câinii săi. 

Astfel, de fiecare dată când o ducea în pădure, căprioara se întorcea. Totuși, Sasnauskas nu s-a dat bătut și i-a găsit mama, iar reuniunea cu familia ei a ajutat-o pe căprioară să se adapteze la noul mediu. Lituanianul a explicat că în această vară și toamnă le-a mai văzut de câteva ori în pădurea de lângă casa lui. 

Sursa: Youtube/ honeysada

 

Cele mai citite

Generația de Aur, ultima victorie, cu o Selecționată mondială a Stelelor: 3-2

Tricolorii au învins cu 3-2 echipa Legendelor Lumii (World Stars), pregătită de Jose Mourinho, potrivit rador.ro. Tricolorii au învins cu 3-2 echipa Legendelor Lumii (World...
Ultima oră
Pe aceeași temă