14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialVIDEO. Primele imagini cu vila lui Dragnea din Alexandria au apărut într-un...

VIDEO. Primele imagini cu vila lui Dragnea din Alexandria au apărut într-un clip muzical

Primele imagini cu vila pe care vicepremierul Liviu Dragnea o are la Alexandria au apărut într-un videoclip muzical lansat la sfârșitul lunii septembrie. 

Cântărețul Alex Maţaev, iubitul fiicei lui Liviu Dragnea, a filmat videoclipul piesei „Cu capul în nori“ în curtea vilei din Alexandria, expusă astfel pentru prima dată publicului.

În videoclip apare și Alexandra Dragnea, cu care cântărețul din Republica Moldova are o relație de peste un an de zile. Cei doi joacă în videoclip rolul unor îndrăgostiţi și se plimbă prin curtea domeniului din Alexandria.

În clip se poate vedea vila vicepremierului, curtea în care se află un teren de tenis cu nocturnă și o piscină imensă.

Până în prezent, nu există o confirmare oficială că videoclipul „Cu capul în nori“ a fost filmat în curtea lui Liviu Dragnea, dar anumite detalii ale casei şi curţii, care pot fi observate şi în realitate, se regăsesc şi în videoclip. 

Liviu Dragnea şi-a ţinut departe de ochii publicului vila din Alexandria. Imobilul situat pe strada Ion Creangă a fost ferit de ochii trecătorilor printr-un gard solid şi printr-o plasă de protecţie, în aşa fel încât casa, piscina sau terenul de tenis n-au putut fi văzute de niciun curios. 

Liviu Dragnea a început să construiască această vilă din Alexandria, pe vremea când seafla la conducerea Consiliul Judeţean Teleorman şi locuia într-un apartament de serviciu. A cumpărat patru locuri de casă, reuşind să adune laolaltă, prin alipire, aproape 7000 de metri pătraţi din cele patru locuri de casă, situate pe două străzi. Proprietatea se întinde mai exact pe 6800 de m.p, din care aproape 3000 au fost donaţi către fiul lui Dragnea, în 2011.   

Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou eliberat de...
Ultima oră
Pe aceeași temă