8.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialVIDEO. Traian Băsescu și-a vizitat al treilea nepot, la spital

VIDEO. Traian Băsescu și-a vizitat al treilea nepot, la spital

Fostul preşedinte Traian Băsescu şi soţia sa, Maria, au fost duminică în vizită la spitalul unde fiica sa cea mică , Elena Băsescu a născut un băieţel. Fostul preşedinte, care a venit cu un buchet de flori, nu a făcut declaraţii nici la sosire, nici la plecare, scrie Mediafax.

Elena Băsescu a născut un băieţel, sâmbătă seară, anunţul fiind făcut de fostul preşedinte pe pagina sa de Facebook, unde a scris că "s-a născut încă un Băsescu" şi a ataşat o fotografie cu cel de-al treilea nepot al său.

"În 31.01, la 22.18 s-a născut încă un Băsescu şi este plin de personalitate. Îi mulţumesc fiicei mele pentru o nepoţică şi un nepoţel", a anunţat Traian Băsescu pe pagina sa de Facebook. La mesaj a atașat și o fotografie cu nepoţelul său.

Traian Băsescu mai are o nepoată, Sofia Anais, de la fiica sa Elena.

Fiica cea mare a fostului preşedinte, Ioana, are un băieţel, născut în noiembrie 2014. Băsescu a anunţat atunci tot pe Facebook că s-a născut primul său nepoţel. 

www_server_root = ‘http://worker.contentchannel.ro/flowplayer’;document.write(”);if(typeof flowplayerhtml == ‘undefined’) { document.write(”);}var domain = document.domain;var domain_split = domain.split(‘.’);var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + “.” + domain_split[domain_split.length-1];document.write(unescape(“%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/playernew/singleplayer_max/3005af8c75234f3c6eabea6f0f86a6c1/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”));

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă