12.4 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO. Trupa AC/DC are un nou solist faimos

VIDEO. Trupa AC/DC are un nou solist faimos

Axl Rose, membru marcant al grupului rock Guns N’ Roses, îl înlocuieşte pe solistul Brian Johnson, care are probleme de sănătate, în cadrul trupei AC/DC, a anunţat sâmbătă grupul australian de rock, scriu AFP şi rollingstone.com, citate de Agerpres

Cei de la AC/DC au confirmat noua componenţă a grupului cu câteva ore înainte ca grupul Guns N’ Roses să urce pe scena festivalului Coachella, în California. 

Solistul Brian Johnson, 68 de ani, riscă să rămână surd dacă va mai continua să urce pe scenă. ”Membrii AC/DC îi mulţumesc lui Brian Johnson pentru contribuţiile sale şi pentru devotamentul său faţă de grup de-a lungul anilor”, au transmis cei de la AC/DC într-un comunicat. Brian Johnson, care s-a alăturat grupului AC/DC în 1980 după moartea solistului Bon Scott, nu a comentat public până la acest moment pe marginea noii colaborări a grupului cu Axl Rose. AC/DC, în noua componenţă, va urca pe scenă la concertul din data de 7 mai de la Lisabona, grupul susţinând o serie de 12 concerte în Europa.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă