14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialVIDEO. Nou hit care îl preamărește pe PUTIN

VIDEO. Nou hit care îl preamărește pe PUTIN

Melodia „My Putin”, interpretată de o cântăreață tânără din Siberia, Mashani, a fost postată online miercuri. Aceasta a devenit deja un hit, prin intermediul rețelelor de socializare, informează Radio Free Europe.

„Dragul meu Putin, ia-mă cu tine, vreau să fiu alături de tine”, sună refrenul melodiei.

Deși videoclipul a generat comentarii pro și contra, populația social media nu a fost impresionată.

 

Cei mai mulți utilizatori au criticat mesajul politic al melodiei, dar și producția kitsch.

În videoclip, Mashani  poartă o rochie în culorile albastru, roșu și alb, care aduce aminte de steagul Rusiei.

Versurile melodiei îl laudă pe Putin pentru revendicarea Crimeei, îi cere acestuia să restabilească Uniunea Sovietică și îi invită pe ruși să își urmeze liderul.

Într-o altă secvență a videoclipului, tânăra este captivă într-o casă abandonată și este îmbrăcată în culorile steagului Ucrainei.

„Cântecul îl sprijină pe lider și exprimă viziunea mea, ca cetățean rus. Președintele nostru este singura persoană care poate ajuta Ucraina. În afară de Rusia, nicio altă țară nu are nevoie de Ucraina”, a spus cântăreața, în timpul unui interviu la televiziunea națională din Rusia.

„Aș vrea să le aduc aminte dragilor noștri cetățeni ucrainieni că opiniile cântăreței nu reflectă opiniile tuturor rușilor”, a scris un utilizator.

„Mi s-a făcut greață”, a comentat un alt utilizator.

Unul dintre primele cântece care îl idolatrizează pe Putin se numește „Vreau un om ca Putin”, apărut în 2002.Cântecul este interpretat de trupa „Singing Together”. Versurile descriu o femeie care vrea să își părăsească partenerul pentru un om „plin de putere” ca Putin.

În anul 2012, a apărut o altă melodie despre liderul rus. Aceasta îl descrie pe Putin ca pe „trimisul lui Dumnezeu”.

De asemenea, doi rapperi africani din Rusia au câștigat notorietate anul trecut, cu titlul ambiguu al unei melodii, „Fii tare ca Vladimir Putin”.

Cele mai citite

Deca, vizită în Sibiu. Agenda ministrului Educației

Ministrul Educației, Ligia Deca, efectuează astăzi o vizită în județul Sibiu. Vizita include participarea la *Gala performanței învățământului preuniversitar din Sibiu, vizitarea a două școli...

Surpriză la turneul de la Miami! Carlos Alcaraz, eliminat în „sferturi”

Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de finală ale turneului ATP Masters 1.000 de la Miami, după ce a fost învins de bulgarul...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă