18.9 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăSpecialVIRAL. Ofertă de neratat pentru salvarea Greciei

VIRAL. Ofertă de neratat pentru salvarea Greciei

Criza din Grecia ține toată Europa cu inima la gură, întrucât un colaps financiar al Greciei și ieșirea statului din zona euro va afecta toate țările europene din punct de vedere economic. 

Astfel, zi de zi citim despre o metodă inedită de salva Grecia. De la britanicul care s-a apucat să strângă bani online pe care să-i doneze Atenei, până la oferta de a adopta un grec, care a devenit astăzi viralaă pe rețelele de socializare. 

O poză cu un bărbat grec, sau cel puțin așa suntem lăsați să înțelegem, atragător din punct de vedere fizic, circulă pe internet alături de mesajul ”Salvează Grecia de la faliment. Adoptă un grec”. 

În condițiile în care șomajul în rândul tinerilor greci este de 28 %, oferta nu sună deloc rău pentru greci. 

Cu toate acestea, salvarea Greciei stă în mâinile statului elen și al creditorilor internaționali. Atena are un ultimatum până la ora 1.00 în această noapte pentru a trimite un pachet de reforme pentru statul grec. 

Presa internațională scrie că în această seara Guvernul grec a realizat un pachet de reforme, care prevede măsuri de asuteritate atât de dure încât Grecia va avea nevoie de ajutor umanitar. 

Cele mai citite

Premierul spaniol Pedro Sanchez nu demisionează

Premierul spaniol Pedro Sanchez a anunțat că nu demisionează din funcția de premier. Anunțul vine după o pauză de câteva zile. Prim-ministrul spaniol Pedro...

Euro este în ușoară scădere. Ce se întâmplă cu dolarul?

Moneda naţională s-a apreciat luni în raport cu euro, care a fost calculat de Banca Naţională a României (BNR) la 4,9758 lei, în scădere...
Ultima oră
Pe aceeași temă