13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialMelania Trump, suspectată că şi-ar fi "înfrumuseţat" parcursul universitar

Melania Trump, suspectată că şi-ar fi “înfrumuseţat” parcursul universitar

Site-ul internet al Melaniei Trump – soţia candidatului republican la alegerile prezidenţiale americane – pe care era prezentată biografia acesteia s-a volatilizat, relatează Francetvinfo, citând Huffington Post, preluate de AgerpresOr, cu câteva zile înainte, mai multe canale media americane emiseseră îndoieli asupra parcursului academic al posibilei viitoare Prime Doamne. Astfel, diploma sa de absolventă de design şi arhitectură la Universitatea din Ljubljana (Slovenia), de unde ea este originară, a fost pusă în discuţie. 

Huffington Post arată că, potrivit unei cărţi publicate în acest an, Melania Trump a abandonat universitatea după un an de studii pentru a aborda o carieră de manechin. Înfrumuseţarea parcursului Melaniei Trump este “foarte sigur o strategie pusă la punct cu Donald Trump şi consilierii săi”, precizează această biografie neautorizată a soţiei lui Trump. 

De altfel, întrebată săptămâna trecută despre parcursul universitar al Melaniei Trump, o purtătoare de cuvânt a campaniei miliardarului republican a refuzat să răspundă la întrebările jurnaliştilor. 

Principala interesată s-a apărat pe Twitter joi. Ea justifică dispariţia acestui site:”Site-ul internet respectiv a fost creat în 2012 şi a fost suprimat pentru că nu reprezintă exact activităţile mele actuale şi interesele mele profesionale”. 

Dispariţia site-ului internet al Melaniei Trump intervine după acuzaţii de plagiat. De fapt, potrivit jurnaliştilor americani, soţia candidatului la Casa Albă, care a luat cuvântul la Convenţia republicană, a copiat pasaje întregi dintr-un discurs pronunţat de Michelle Obama în 2008. 

Cele mai citite

Emirates și Flydubai își reiau operațiunile după inundațiile din Dubai

Emirates și compania aeriană Flydubai au restabilit operațiunile normale după ce ploile abundente au provocat inundații grave în Emiratele Arabe Unite la începutul acestei...

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...

Emirates și Flydubai își reiau operațiunile după inundațiile din Dubai

Emirates și compania aeriană Flydubai au restabilit operațiunile normale după ce ploile abundente au provocat inundații grave în Emiratele Arabe Unite la începutul acestei...
Ultima oră
Pe aceeași temă