20.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialPrimăria din Doneţk a anunțat întreruperea alimentării cu apă, începând de duminică...

Primăria din Doneţk a anunțat întreruperea alimentării cu apă, începând de duminică seara

Alimentarea cu apă va fi întreruptă la Doneţk începând de duminică seara, ”în întregime”, a anunțat Primăria din Doneţk, un bastion al separatiştilor din estul Ucrainei, care i-a îndemnat pe locuitori să îşi constituie de urgenţă rezerve de apă, informează Mediafax.

Citește și: Încă un avion doborât de separatişti în regiunea Lugansk

"Aprovizionarea cu apă va înceta în întregime după ora (locală) 21.00 (21.00, ora României)", a anunţat Primăria într-un comunicat.

Această măsură este explicată prin faptul că o linie electrică ce alimentează principala uzină de tratare a apei a fost avariată.

Citește si: Primărie: 11 civili, omorâți la Donețk, în ultimele 24 de ore

"Este imposibil să evaluăm imediat amploarea pagubelor şi să prevedem durata lucrărilor de reparaţie, din cauza luptelor", subliniază primăria.

Doneţk- o capitală regională şi un bastion al separatiştilor proruşi -, un oraş care număra aproximativ un milion de locuitori înainte de ostilităţi, este scena unor confruntări armate tot mai intense între insurgenţi proruşi şi forţele ucrainene, care au înaintat în ultimele zile în mai multe cartiere, până către centrul oraşului.

Cele mai citite

Serviciile secrete americane au tras concluzia în cazul Alexei Navalnîi

Serviciile secrete americane au stabilit că președintele rus Vladimir Putin probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziție Alexei Navalnîi, scrie Reuters. Navalnîi a murit...

Modificări de trasee în acest weekend, în timpul desfășurării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”

Cu ocazia organizării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”, în zilele de 27.04.2024 (sâmbătă) și 28.04.2024 (duminică), între orele 09:00 – 22:00, circulația rutieră va fi restricţionată pe Șos....

Un tânăr în vârstă de 27 de ani a folosit bancnote false de 200 de euro în săli de jocuri electronice 

După ce un tânăr în vârstă de 27 de ani ar fi folosit bani falși (n.r. bancnote de 200 euro) pentru a se juca...
Ultima oră
Pe aceeași temă