19.9 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialUn ucrainean va reprezenta Republica Moldova la Eurovisionul din acest an

Un ucrainean va reprezenta Republica Moldova la Eurovisionul din acest an

Aşa cum şi la Bucureşti a fost de multe ori, Chişinăul cunoaşte acum scandalul selecţiei celui care va reprezenta Republica Moldova la Eurovisionul din acest an. După cum anunţă portalul agora.md, selecţia desfăşurată pe 28 februarie a decis ca Eduard Romanzuta să aibă această responsabilitate muzicală.

Unii dintre contracandidaţi au fost nemulţumiţi în special de faptul că Eduard este ucrainean. „Piesa a fost foarte slabă. Cred că victoria acestuia este un semnal pentru noi, pentru națiune. Că votăm pentru străini și nu pentru ai noștri”, spune Serj Kuzencoff.

„Sunt nemulțumită de rezultate. Nu am nimic împotriva lui Eduard, dar mi se pare că nu este corect ca piesa lui să ne reprezinte țara”, a spus la rândul ei Doinița Gherman.

La rândul său, câştigătorul a recunoscut că a fost luat prin surprindere de rezultat. „Sunt șocat că am câștigat. Voi încerca să nu vă dezamăgesc și sper să aduc Eurovisionul în Moldova”, zice Eduard.

Astfel, el va urca, pe 19 mai, pe scena primei semifinale a Eurovisionului, concurs care în acest an va fi găzduit de Austria.

Cele mai citite

Transformă spațiul din garaj într-un loc accesibil – iată ce ușă de garaj de la Alexiana să alegi

Ușilor de garaj ar trebui să li se acorde mult mai multă atenție. Acestea au capacitatea de a menține un nivel de siguranță înalt...

3 criterii esențiale pentru alegerea unui scaun de masă pentru bebeluși

Alegerea unui scaun de masă pentru bebeluși este o decizie importantă pentru orice părinte, influențând direct siguranța, confortul și buna dezvoltare a copilului în...

O țară din Asia face o ofertă mai bună decât țările UE. Coreea de Sud vrea să producă mașini blindate în România

Coreea de Sud, unul dintre aliații Statelor Unite, vrea să-și dezvolte o relație economică și militară specială cu România, oferindu-se să producă, în România,...
Ultima oră
Pe aceeași temă