20 C
București
joi, 16 mai 2024
AcasăSpecial11 persoane au murit, alte 24 au fost rănite, într-o explozie la...

11 persoane au murit, alte 24 au fost rănite, într-o explozie la o mină de cărbune din Ucraina

Cel puțin 11 persoane au murit, joi, într-o explozie care a avut loc la o mină de cărbun din vestul Ucrainei, a anunţat şeful sindicatului minerilor, potrivit AFP.

 

„Este un dezastru la Stepnaia. Explozie de metan. 11 morţi”, a scris şeful confederaţiei sindicatelor din minerit din Ucraina, Mihailo Volineţ, pe Facebook.

Potrivit sursei citate, explozia a fost provocată de o scurgere de gaze, la mina Stepnaia, din regiunea Lvov. Serviciile locale de intervenţie au intervenit. Bilanțul anterior era de opt morți și 24 sunt dispăruţi.

Mina Stepnaia funcţionează din 1978 şi este calificată drept foarte periculoasă, din cauza cantităţii mari de metan din zăcământul de cărbune exploatat.

 

 

Cele mai citite

Pe eJobs sunt afișate salariile pentru pozițiile care se scot în piață la angajare

Uniunea Europeană a decis, recent, termenul limită până la care angajatorii vor fi obligaţi să publice salariile pentru toate poziţiile pe care le scot...

Presupusul autor al atacului împotriva premierului slovac a fost acuzat de tentativă de omor cu premeditare

Poliţia l-a acuzat joi pe presupusul autor al atacului armat asupra premierului slovac, populistul Robert Fico, de "tentativă de omor cu premeditare, din răzbunare",...
Ultima oră
Pe aceeași temă