15.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecial20.000 de participanţi, la Moscova, la marşul comemorării lui Boris Nemţov

20.000 de participanţi, la Moscova, la marşul comemorării lui Boris Nemţov

UPDATE 19.22: Marşul de comemorare a opozantului rus Boris Nemţov, ucis în noaptea de vineri spre sâmbătă în centrul Moscovei, s-a încheiat, duminică, în capitala rusă, conform Mediafax.

Potrivit serviciului de presă al poliţiei capitalei ruse, aproximativ 21.000 de persoane au participat la marşul de duminică, în timp ce autorităţile au emis o autorizaţie pentru 50.000 de persoane. Serghei Davidis, membru al opoziţiei, a afirmat că numărul participanţilor a fost de aproape 50.000 de persoane,  relatează agenţia Tass.

———-

Cel puţin 20.000 de persoane participă la această oră, în Moscova, la marşul de comemorare al lui Boris Nemţov, arată portalul deschide.md.

Autorităţile ruse susţin că la manifestaţie ar fi doar cel mult 7.000 de oameni.

Pe diverse pagini de socializare apar mesaje potrivit cărora tot mai mulţi oameni se strâng, pentru a participa la acest marş. Foarte mulţi, relatează presa locală, vin cu metroul, ceea ce face ca în staţia Kitai Gorod, de unde începe marşul, să fie neîncăpătoare.

Liderul opoziției ruse, Boris Nemțov a fost împuşcat mortal, vineri seara, la Moscova. Un atacator neidentificat a tras de patru focuri de armă în Nemțov, chiar în centrul orașului. Politicianul se plimba prin oraș, însoţit de o femeie.

Citește și: Liderul opoziţiei ruse, Boris Nemţov, a fost UCIS. Putin: Este un asasinat la comandă! Obama condamnă "uciderea brutală"

Cele mai citite

Soluții pentru protecția împotriva exploziilor de praf

În peisajul comercial de astăzi, asigurarea siguranței și securității este vitală, în special în ceea ce privește reducerea riscurilor asociate cu exploziile de praf....

Cursa pentru București. Gabriela Firea: „Am încredere în şansele mele, pentru că Bucureştiul arată mult mai rău decât acum patru ani”

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că are încredere în şansele sale la alegeri, deoarece, după propriile spuse, Bucureştiul arată „mult...

EXCLUSIV. Directorii de școli, schimbați înainte de alegeri. STATISTICĂ

De la 1 ianuarie 2023 și până la jumătatea lunii martie a super anului electoral în curs, peste 500 de directori și directori adjuncți...
Ultima oră
Pe aceeași temă