15 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialActivitate suspendată în aeroportul din Riga, după o alertă cu bombă

Activitate suspendată în aeroportul din Riga, după o alertă cu bombă

Activitatea aeroportului internațional din Riga a fost suspendată, luni, pentru câteva ore, ca urmare a unui apel telefonic anonim care amenința cu explozia unei bombe, conform agenției Leta, informează Agerpres.

Astfel, aeroportul și-a suspendat pentru câteva ore activitatea: pasagerii și personalul au fost evacuați, iar zborurile au fost fie întârziate, fie redirecționate.

Mai multe zboruri au fost redirecționate către alte aeroporturi, între care Tallinn, Vilnius, Palanga, aceasta în timp ce decolările de pe aeroport, derulate în majoritatea cazurilor, de compania letonă Air Baltic, au fost amânate.

În acest context zborurile din New York, Palanga, Tallinn, Helsinki, Tbilisi, Malta, Stavanger, Billund sau Stockholm înregistrează întârzieri de două și chiar de trei ore, potrivit site-ului aeroportului.

Activitatea aeroportului era prevăzută să se reia în jurul orei locale 10:00, după ce forțele de securitate și echipele de geniști vor fi terminat verificarea terminalelor, a precizat Sarmite Rinmane, șefa Departamentul de Comunicare a aeroportului din Riga.

Cele mai citite

NATO a exersat trimiterea rapidă a trupelor în România

Conducerea NATO a verificat capacitatea de a-și trimite rapid trupele în România, prin Slovenia și Ungaria, în cadrul unui exercițiu care s-a numit Eagle...

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...

Crește cu 50% numărul de muncitori filipinezi așteptați în România anul acesta

În cadrul primei ediții a Săptămânii Prieteniei Filipino-Române organizate de curând în Filipine, de către Departamentul de Muncitori Migranți, din cadrul Guvernului Filipinez, a...
Ultima oră
Pe aceeași temă