18 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialVIDEO. Panică la aeroportul din Los Angeles. Alarma a fost falsă

VIDEO. Panică la aeroportul din Los Angeles. Alarma a fost falsă

UPDATE.  Departamentul de Poliţie din Los Angeles a anunţat că presupusele focuri de armă auzite de pasageri pe aeroportul internaţional LAX sunt doar zgomote puternice, iar operaţiunea forţelor de intervenţie continuă pentru a localiza sursa, informează RT., preluat de News.ro.

”Nicun foc de armă nu a fost tras, nicio persoană nu a fost rănită. Ancheta continuă pentru localizarea sursei”, a declarat poliţistul Andy Neiman.

Între timp, pompierii americani au precizat că nu a avut loc niciun incident semnificativ pe aeroportul internaţional din Los Angels, însă toate persoanele care au fost evacuate după alerta falsă de securitate trebuie să treacă din nou prin filtrele de securitate.

Imaginile de pe reţelele de socializare arată bagajele abandonate în sălile de aşteptare, precum şi pasagerii evacuaţi din avioane pe pista aeroportului LAX.

Incidentul are loc la doar două săptămâni după ce o alertă similară a determinat evacuarea aeroportului JFK din New York.

———————-

Aeroportul din Los Angeles era duminică parțial închis ca urmare a unor informații privind posibile focuri de armă trase pe aeroport, informații pentru moment neverificate, a indicat pe Twitter aeroportul, cel de-al treilea ca mărime din SUA, relatează AFP și Reuters, preluate de Agerpres.

Poliția aeroportului a anunțat, într-un mesaj pe Twitter duminică seara, că a deschis o anchetă în legătură cu informațiile neconfirmate referitoare la informații potrivit cărora pe aeroport ar fi fost trase focuri de armă.

Într-un al doilea mesaj pe Twitter, poliția a precizat că face cercetări pe aeroport și că sunt luate toate măsurile necesare pentru a asigura securitatea publică.

 

Cele mai citite

Manchester City a făcut scor în restanța cu Brighton. „Cetățenii” s-au apropiat la un punct de primul loc

Manchester City a învins-o cu 4-0 pe Brighton, în deplasare, într-o partidă restantă contând pentru etapa a 29-a din Premier League. Internaţionalul englez Phil Foden...

Cursa pentru București. Gabriela Firea: „Am încredere în şansele mele, pentru că Bucureştiul arată mult mai rău decât acum patru ani”

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că are încredere în şansele sale la alegeri, deoarece, după propriile spuse, Bucureştiul arată „mult...

VIDEO. Tensiuni la Paris. Confruntare tensionată între susținătorii Israelului și cei ai Gaza

Tensiunile la cote maxime în fața prestigioasei universități Sciences Po din Paris din cauza războiului din Gaza, în timp ce manifestanți pro-israelieni au venit...
Ultima oră
Pe aceeași temă