13.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialVIDEO. Alegeri SUA: Cei care-l acuză pe Donald Trump de hărţuire sexuală...

VIDEO. Alegeri SUA: Cei care-l acuză pe Donald Trump de hărţuire sexuală mint, spune soţia magnatului. În opinia Melaniei Trump, scandalul este orchestrat de echipa de campanie a lui Hillary Clinton

Soţia candidatului rerpublican la preşedinţia SUA, Melania Trump, l-a apărat pe Donald, la CNN, în primul interviu acordat după ce acesta a fost acuzat de hărţuire sexuală. Melania susţine cu fermitate că soţul ei este un „gentleman”, iar femeile care susţin că acesta le-ar fi agresat sexual mint.

Ea a precizat că acele comentarii indecente despre femei făcute de Donald Trump sunt inacceptabile, dar nu-l reprezintă pe bărbatul pe care-l cunoaşte ea. Melania a adăugat că soţul ei ar putea fi vinovat doar de „o discuţie între băieţi”, care a fost „provocată” de prezentatorul TV Billy Bush.

Referitor la acuzaţiile de hărţuire sexuală aduse de câteva femei, Melania Trump susţine că acestea sunt minciuni.

„Eu cred în soţul meu. Este bun şi este un gentleman şi nu ar face niciodată aşa ceva.”, a precizat ea în interviul acordat CNN.

Ea susţine că scandalul ar fi fost „orchestrat şi organizat pentru a prejudicia candidatura” soţului ei de către echipa de campanie a lui Hillary Clinton.

Aceasta a susţinut că soţul ei a fost încurajat de prezentatorul emisiunii să folosească un limbaj vulgar şi obscen în înregistrarea, care datează din 2005. 

”I-am spus soţului meu că un asemenea limbaj este nepotrivit. Nu este deloc acceptabil. Şi am fost surprinsă, pentru că nu este acesta bărbatul pe care-l cunosc. Aşa cum puteţi să vedeţi şi în înregistrare, camerele nu erau pornite – e vorba doar de un microfon”, a precizat ea.

În prima sa declaraţie de la începutul acestui scandal, Melanie Trump apără comportamentul faţă de femei al soţului ei şi spune că acesta nu a avut niciodată o astfel de atitudine necorespunzătoare. Ea a mai precizat că soţul ei respectă femeile şi este capabil să se apere singur împotriva acuzaţiilor de agresiune sexuală. Aceasta a declarat că i-a spus în glumă prezidenţialului republican că se comportă ca un băiat, care nu s-a maturizat niciodată.

”Uneori îi spun că am doi băieţi acasă – îl am pe fiul meu şi îl am pe soţul meu. Dar ştiu cum unii bărbaţi vorbesc şi tocmai asta am văzut”.

De asemenea, aceasta a precizat că Donald Trump şi-a cerut scuze în urmă cu mai mulţi ani pentru declaraţiile făcute în înregistrarea de la ”Access Hollywood”.

”I-am acceptat scuzele. Sper că americanii să le accepte şi ei. S-a întâmplat acum mulţi ani. Nu mai este bărbatul de atunci”, a declarat soţia lui Donald Trump.

Melania şi-a descris soţul ca fiind blând şi gentleman.

”Este extrem de greu pentru el să candideze pentru preşedinţie, pentru că a făcut multe lucruri în viaţa sa. A fost pe multe înregistrări şi în multe emisiuni. Cu toţii ştim asta – anumite înregistrări vor deveni publice, iar oamenii vor să îl acuze. Însă soţul meu este real. Este un om brut. Spune lucrurilor pe nume. Este blând şi este un gentleman. Susţine orice persoană din jurul său. Susţine mai ales femeile. Le încurajează să ajungă la cel mai înalt nivel, să-şi îndeplinească toate visele”.

Melania Trump a mai precizat că are încredere în soţul ei, tocmai pentru că a fost în prezenţa lui, atunci când femeile au flirtat fără pic de ruşine cu acesta.

În finalul interviului, soţia miliardarului republican a susţinut că este o femeie extrem de puternică, iar oamenii nu ar trebui să-i arate milă.

 

 

 

 

Cele mai citite

Crizele și economia

Organizările au, fiecare, o finalitate a cărei satisfacere asigură identitatea. Multe întâmpină azi dificultăți, dar și  crize.  Este criză atunci când dificultățile periclitează...

Universitatea Craiova, primul eșec cu Gâlcă pe bancă! Oltenii au fost surclasați pe teren propriu de CFR Cluj

Universitatea Craiova a pierdut pe teren propriu în fața celor de la CFR Cluj cu scorul de 0-1, în etapa a șasea a play-off-ului...

Fostul președinte Ion Iliescu, audiat acasă de procurori, în dosarul Mineriadei

O echipă de anchetatori de la Parchetul General a mers, vineri dimineaţa, la locuinţa lui Ion Iliescu, pentru a-l anunţa pe fostul preşedinte că...
Ultima oră
Pe aceeași temă