7.9 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialVIDEO. Atac armat in Florida. Doi oameni au murit şi 17 au...

VIDEO. Atac armat in Florida. Doi oameni au murit şi 17 au fost răniţi. Poliția susține că NU este un act terorist

UPDATE 18,10:  Atacul armat care s-a soldat cu doi morţi şi circa cincisprezece răniţi la Fort Myers, în statul american Florida (sud), ”nu este un act de terorism”, a transmis luni poliţia locală printr-un comunicat, relatează AFP citată de Agerpres.

Incidentul armat a izbucnit într-o parcare a localului de noapte Club Blu, unde părinţii unor adolescenţi veniseră să-şi caute copiii după o petrecere.

Potrivit postului local WINK, petrecerea pentru adolescenţi era în desfăşurare când au început focurile de armă. Martori aflaţi la faţa locului au spus că au auzit până la 30 de focuri de armă. 

Conform presei americane, un număr mare de poliţişti au fost mobilizaţi la faţa locului. 

Incidentul armat din Fort Myers survine la o lună după masacrul dintr-un club de noapte pentru homosexuali din Orlando (Florida), când un bărbat a împuşcat mortal 49 de oameni în cel mai sângeros atac de acest fel din istoria SUA.

————————–

UPDATE 12:45. Poliţia confirmă moartea a două persoane şi rănirea altor 14-16 oameni în incidentul armat care s-a produs în parcarea clubului de noapte. Într-o declaraţie de presă, poliţia a anunţat că unele persoane au suferit răni uşoare, iar altele au fost rănite grav. Totodată, poliţia încearcă să stabilească motivele atacului armat. Potrivit poliţiei, cel puţin trei persoane au fost reţinute, transmite Reuters, preluată de Agerpres
Potrivit postului local WINK, o petrecere pentru adolescenţi era în desfăşurare când au început focurile de armă. Martori aflaţi la faţa locului au spus că au auzit până la 30 de focuri de armă. 
Potrivit media americane, un număr mare de poliţişti a fost mobilizat la faţa locului. 

———————

UPDATE. 12:40. Poliţia a reţinut un suspect şi caută şi alţii în zonă, iar pentru asta investighează mai multe locaţii care ar putea avea legătură cu atacul, anunţă BBC. Au mai fost trase focuri de armă înspre o casă şi o maşină, unde au fost raportate răni uşoare.

—————–

Un nou atac armat s-a petrecut în Florida, SUA. Doi oameni au murit şi 17 sunt răniţi, potrivit primelor informaţii. Atacatorul a intrat într-un club de noapte şi a deschis focul, rănind tinerii aflaţi în Club Blu, din Fort Myers, Florida, toţi foarte tineri, unii chiar şi de 13 ani, scrie Daily Mail.

Incidentul s-a petrecut la puţin timp după ora 1.00 AM. Martorii spun că scenele au fost de groază.

Un purtător de cuvânt al poliţiei a confirmat deja că 17 persoane au fost rănite.

O fată a supravieţuit atacului, iar mama ei a postat un video pe Twitter în care i-a mulţumit lui Dumnezeu că i-a salvat fiica şi a povestit că aceasta s-a ferit de gloanţe aruncându-se între nişte maşini. Prietenul fetei a fost împuşcat în picior.

 

 

Incidentul s-a petrecut la doar o lună şi jumătate după ce 49 de oameni au fost ucişi în clubul Pulse din Orlando şi 53 au fost răniţi în cel mai grav atac armat din istoria Statelor Unite.

Ştire în curs de actualizare

Foto: Business Insider Twitter

 

 

 

 

 

 

 

Cele mai citite

Serviciile germane de informații suspectează Rusia de finanțarea partidelor regionale de extremă dreapta

Agenția germană de informații interne a cerut luni autorităților de la Berlin să îi acorde mai multe puteri pentru a putea monitoriza fluxurile financiare,...

Seturi de mese si scaune pentru dining – cum alegi ceva potrivit pentru sufrageria ta

Seturile de mese și scaune sunt ideale pentru a fi poziționate într-un spațiu mare. Acestea sunt mari ca și volum și este nevoie de...

Serviciile germane de informații suspectează Rusia de finanțarea partidelor regionale de extremă dreapta

Agenția germană de informații interne a cerut luni autorităților de la Berlin să îi acorde mai multe puteri pentru a putea monitoriza fluxurile financiare,...
Ultima oră
Pe aceeași temă