13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialFOTO+VIDEO. Atac armat într-un club de noapte din Cincinnati, la mai puțin...

FOTO+VIDEO. Atac armat într-un club de noapte din Cincinnati, la mai puțin de un an de la masacrul din clubul gay Orlando. O persoană a fost omorâtă, iar alte 15 sunt rănite

UPDATE 12.49: Numărul răniților din clubul Cameo a crescut la 15, a anunțat Poliția din Cincinnati, pe contul oficial de Twitter. 

 

Erau sute de oameni în club, iar mulți au fugit, când au auzit focurile de armă, a povestit adjunctul șefului Poliției, Paul Neudigate, citat de The Independent. 

”Suntem într-o situație îngrozitoare, sunt foarte multe victime”, a declarat el, spunând că, în cei 20 de ani de când lucrează în Poliție, nu a investigat un asemenea atac. 

 


O persoană şi-a pierdut viaţa, iar alte 14 au fost rănite, după ce un atacator necunoscut a deschis focul într-un club de noapte din localitatea americană Cincinnati.

De asemenea, autorităţile americane au precizat că atacatorul este în continuare în libertate, transmite The Independent.

 

Acest incident a avut loc în Cameo Club, situat în jumătatea vestică a localităţii Cincinnati. Persoanele rănite au fost duse la spital, dar nu există informaţii suplimentare despre starea acestora.

Cameo Club a anunţat pe o reţea socială o noapte ”sexy” pentru petrecăreţii care-i vor trece pragul, accesul fiind permis doar persoanelor de peste 21 de ani.

Acest atac armat are loc la mai puţin de un an de la sângerosul masacru dintr-un club al comunităţii gay din Orlando (Florida). Atunci, 49 de persoane şi-au pierdut viaţa în cel mai sângeros atac armat din istoria recentă a Statelor Unite.

Cele mai citite

Imagini șocante cu soldații israelieni: se joacă cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene

Imaginile prezentate public şochează, pe fondul ofensivei israeliene pe care IDF o poartă din Gaza de câteva luni, ca răspuns la atacurile din 7...

Românii din Spania se încred în România: trimit bani, transferă expertiză și atitudine sănătoasă

Repatriot, platforma care conectează românii din afara granițelor cu țara, a condus misiunea economică România-Spania, desfășurată în perioada 21-27 martie în Barcelona și Insulele...

Modificări ale liniilor STB 90 și 201

Începând de sâmbătă, 30.03.2024, traseele liniilor urbane 90 și 201 se comasează, urmând ca noul traseu organizat între terminalele „Arena Națională” și „Semănătoarea” să...
Ultima oră
Pe aceeași temă