16.6 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăSpecialFOTO. Teroare la New York. Un bărbat înarmat a deschis focul, într-un...

FOTO. Teroare la New York. Un bărbat înarmat a deschis focul, într-un spital. Presă: Până la șase persoane ar fi fost rănite și o femeie ar fi murit. Atacatorul ar fi un fost angajat. El a fost ucis de polițiști

Între patru și șase persoane au fost rănite, vineri, într-un spital din cartierul newyorkez Bronx, după ce un bărbat îmbrăcat într-un halat alb a deschis focul, informează CNN, care citează Departamentul de Poliție din New York (NYPD).

Cu toate acestea, poliția nu a dat informații privind starea victimelor.

Atacatorul a fost împușcat mortal, a anunțat reprezentantul departamentului de comunicare al NYPD, J.Peter Donald. Potrivit unor surse locale, bărbatul ar fi fost un angajat al spitalului.

Potrivit agenței Reuters, printre răniți ar fi și cel puțin trei medici, însă starea lor de sănătate nu este cunoscută, au declarat surse din Departamentul de Pompieri, pentru New York Times. 

Pe de altă parte, New York Post susține că o femeie ar fi murit, iar până la șase victime ar fi rănite.

CBS News a relatat că atacatorul ar fi fost un angajat al spitalului, care s-a baricadat în interiorul spitalului, având asupra sa o pușcă.  New York Post susține că numele bărbatului ar fi Henry Bello. El a deschis focul la ora locală 15.00, la etajul cinci al spitalului, potrivit unor surse citate de publicația newyorkeză. Mai mult de atât, surse au declarat pentru New York Post că în spital s-ar fi auzit și o explozie.

Reprezentantul NYPD a confirmat că un atacator a fost împușcat, în interiorul spitalului. Cu toate acestea, polițiștii nu au precizat dacă sunt în căutarea altor suspecți.

Serviciile de urgență nu pot pătrunde, pentru moment, în clădire, întrucât nu a fost verificată complet de poliție. Un oficial din Departamentul de Pompieri a declarat, pentru The Times, că un medic rănit ar primi îngrijiri medicale de la persoanele care au rămas în interiorul unității medicale.

Incidentul a avut loc la spitalul Bronx-Lebanon, din cartierul Morris Heights, informează CNN.

Poliția sfătuiește locuitorii să evite zona incidentului.

 

Știre în curs de actualizare.

Cele mai citite

5 metode prin care îți poți depăși frica de a vorbi în limba engleză

Frica de a vorbi în engleză este o emoție comună printre cei care învață această limbă străină, dar există numeroase metode eficiente pentru a...

5 metode prin care îți poți depăși frica de a vorbi în limba engleză

Frica de a vorbi în engleză este o emoție comună printre cei care învață această limbă străină, dar există numeroase metode eficiente pentru a...

1 august devine Ziua naţională a Salvamont România

Senatul a adoptat, în calitate de primă cameră sesizată, propunerea legislativă de instituire a Zilei Naționale a Salvamont România, care va fi sărbătorită în...
Ultima oră
Pe aceeași temă