11.7 C
București
marți, 14 mai 2024
AcasăSpecialAtac armat pornit de la o ceartă conjugală, în Austria

Atac armat pornit de la o ceartă conjugală, în Austria

Tragedie la un concert din Austria. Un bărbat surescitat de cearta cu iubita lui a luat arma din maşina sa şi a început să tragă în mulţimea adunată la un concert. Apoi s-a sinucis, relatează Agerpres, citând DPA.

 

Un bărbat de 27 de ani a împușcat mortal două persoane și a rănit alte 11. Asta, în timpul unui concert desfăşurat în Austria. După toate astea, bărbatul s-a sinucis, a informat azi duminică poliția.

Tânărul avusese o ceartă cu prietena sa, în orașul Nenzing, din landul austriac Vorarlberg, pe parcursul nopții, au spus autorităţile.

După dispută, în jurul orei 3  dimineaţa, bărbatul a luat o armă din mașină și a început să tragă la întâmplare în cele 150 de persoane care participau la un concert organizat într-un club de motocicliști.

Prietena tânărului nu a fost rănită în atac. Arma folosită a fost o pușcă, însă pe moment nu se știe exact câte focuri de armă au fost trase.

 

Cele mai citite

Record la Târgul de Carte de la Torino. 222.000 de vizitatori

Târgul de Carte de la Torino pare să își asigure un loc în recordurile de prezență, cu o estimare de 222.000 de vizitatori la...

Google Maps face viața șoferilor mai ușoară. Ce funcții noi a introdus

Google Maps vine cu noi update-uri. Șoferii sunt principalii beneficiari, mai ales conducătorii de mașini electrice. Modificări aduse aplicației Google Maps Noua actualizare introduce suport îmbunătățit...

România încă are nevoie de militari profesioniști. Recrutarea continuă

Ministerul Apărării Naționale (MApN) își continuă eforturile de recrutare a tinerilor pentru posturile de soldați și gradați profesioniști. În cadrul seriei a doua a...
Ultima oră
Pe aceeași temă