13.1 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialAtac TERORIST în India la o secție de poliție. Bilanțul victimelor

Atac TERORIST în India la o secție de poliție. Bilanțul victimelor

Cinci persoane au fost ucise în India, după ce mai mulţi bărbaţi care purtau uniforme militare au atacat o secţie de poliţie, relatează Mediafax

Atentatul a avut loc luni în nordul Indiei, în statul Punjab. Mai mulţi bărbaţi deghizaţi în militari au atacat un autobuz, omorând o persoană şi rănind mai mulţi pasageri. Apoi, ei au atacat o maşină, împuşcându-l mortal pe şofer, potrivit DPA. 

Atacatorii s-au îndreptat apoi către sediul poliţiei, unde au deschis focul asupra celor dinăuntru, ucigând doi poliţişti. Ulterior, atacatorii au rămas blocaţi în secţia de poliţie care a fost înconjurată de poliţişti.

“Nu ne confruntăm cu o luare de ostatici, potrivit informaţiilor primite până în momentul de faţă”, a declarat Kiren Rijiju, un oficial din cadrul Ministerului indian de Interne.

Câteva bombe au fost găsite de-a lungul căilor ferate din apropierea secţie de poliţie atacate. Circulaţia trenurilor din zonă a fost întreruptă.

Ministrul de Interne al Indiei, Rajnath Singh, a anunţat că măsurile de securitate la frontiera cu Pakistan au fost întărite. Staţia de poliţie din Dinanagar din Punjab se află la graniţa Indiei cu Pakistan.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă