9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialAtentatele din Paris: Bărbat arestat, în Germania, pentru trafic de arme

Atentatele din Paris: Bărbat arestat, în Germania, pentru trafic de arme

Un bărbat a fost arestat, vineri, sub suspiciunea de trafic de arme. Cu toate acestea, procurorii din Stuttgart au refuzat să comenteze informațiile din presă, conform cărora bărbatul ar fi vândul patru arme atentatorilor din Paris, informează Reuters, citat de Agerpres.

‘Pot confirma că se află în arest pentru suspiciunea de trafic de arme’, a declarat pentru Reuters un purtător de cuvânt al Parchetului din Baden-Wuerttemberg, precizând că arestarea a fost operată marți. 

Cotidianul Bild a relatat vineri că bărbatul reținut este suspectat că le-ar fi vândut patru arme atentatorilor de la Paris. 

Conform tabloidului, patru puști de asalt — două AK-47 fabricate în China și două Zasatva M70 produse în fosta Iugoslavie — au fost vândute online de un bărbat în ziua de 7 noiembrie unui cumpărător ‘de origine arabă’. 

Patru email-uri găsite de atunci pe smartphone-ul bărbatului indică faptul că acesta s-a aflat în legătură cu ‘un arab în Paris’, mai scrie Bild. Procurorii francezi cred că armele au fost folosite în atacurile de la 13 noiembrie din Paris, adaugă același cotidian. 

Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă