13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialAtentatul de la Bangkok: Autorităţile thailandeze au arestat un nou suspect

Atentatul de la Bangkok: Autorităţile thailandeze au arestat un nou suspect

Încă un suspect a fost arestat, marți, de autorităţile thailandeze în cazul atentatului, comis în urmp cu două săptămâni, în Bangkok, informează Mediafax.

Anunțul a fost făcut de premierul Thailandei, Prayuth Chan-ocha. Cel de-al doilea suspect arestat este un cetăţean străin pe numele căruia autorităţile au emis mandat de arestare luni.

Chan-ocha a mai precizat că bărbatul a fost reţinut în provincia Sa Kaeo, situată la est de Bangkok, în apropierea frontierei cu Cambogia, fiind principalul suspect în cazul atentatului din Bangkok.

Citește și: Atentatul de la Bangkok: Ce piste au anchetatorii în cazul atacului soldat cu moartea a 20 de persoane

Sâmbătă, autorităţile au reţinut un alt suspect, tot cetăţean străin, în apartamentul său din Bangkok, unde au găsit materiale pentru fabricarea unei bombe.

Luni, autorităţile au mai emis un mandat de arestare pe numele unei femei, în vârstă de 26 de ani, cetăţean thailandez, pe numele de Wanna Suansun.

În urma atentatului cu bombă de la templul Erawan, din Bangkok, din data de 17 august, 20 de persoane au murit, majoritatea turişti, şi cel puţin alte 117 au fost rănite.

Cele mai citite

Piedone, la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei: „Voi câștiga alegerile cu 42%”

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, și-a depus astăzi candidatura pentru Primăria Municipiului Bucureşti și a declarat că va câștiga alegerile cu 42%.„Se pare...

Israelul, atac cu rachete asupra Iranului

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News...

Charalambous, cu o zi înaintea derby-ului FCSB – Rapid: „Jucătorii sunt înfometaţi să câştige acest titlu de campioni”

Antrenorul echipei FCSB, Elias Charalambous, a declarat că jucătorii săi sunt înfometaţi să câştige titlul de campioni în acest sezon şi că o victorie...
Ultima oră
Pe aceeași temă