20.6 C
București
joi, 23 mai 2024
AcasăSpecialAutorităţile din Austria au arestat doi francezi, suspectaţi de legături cu atentatele...

Autorităţile din Austria au arestat doi francezi, suspectaţi de legături cu atentatele din Paris

Doi bărbaţi, suspectaţi de legături cu atentatele din Paris şi Saint-Denis, au fost arestaţi, luni,  în oraşul austriac Salzbourg, în apropiere de frontiera cu Germania, informează Le Parisien, citat de Mediafax.

Cei doi ar fi ajuns în Austria în octombrie, din Siria, împreună cu autori ai atentatelor, şi aveau asupra lor documente siriene false.

Potrivit unui purtător de cuvânt al Parchetului din Salzburg,  Robert Holzleitner, se fac verificări pentru a descoperi dacă este vorba de o legătură cu atacurile de la Paris.

Citeşte şi: Un bărbat, reţinut în Paris, pentru legături cu atentatele teroriste din capitala franceză

Presa internaţională a precizat că bărbaţii pretindeau a fi refugiaţi. Mai mult, ei erau cetăţeni francezi, unul originar din Algeria, iar celălalt din Pakistan.

Un purtător de cuvânt al Ministerului austriac de Interne şi un purtător de cuvânt al Poliţiei din Salzburg, contactaţi de Reuters, au refuzat să comenteze, precizează agenţia.

Cele mai citite

Cum să-ți creezi o relație sănătoasă cu banii tăi

Lipsa educației financiare poate avea consecințe semnificative asupra vieții și a bunăstării întregii familii. Discuțiile despre bani pot crea o stare de disconfort în...

Luxemburg: Expoziție dedicată aportului Familiei Regale la aderarea României în NATO și Uniunea Europeană

În seara de miercuri, 22 mai, Majestatea Sa și Alteța Sa Regală au avut bucuria unei frumoase și emoționante întâlniri cu comunitatea de români...

GALERIE FOTO. Eugenie Bouchard, înapoi pe terenul de tenis

Considerată una dintre cele mai sexy jucătoare de tenis din lume, Eugenie Bouchard le-a dat o palmă criticilor care afirmau că și-a irosit talentul...
Ultima oră
Pe aceeași temă