13.3 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialAutorul luării de ostatici din Montpellier s-a predat poliţiei

Autorul luării de ostatici din Montpellier s-a predat poliţiei

Autorul luării de ostatici din Montpellier, un bărbat înarmat care a luat două femei ostatice, s-a predat poliţiei în cursul nopții de vineri spre sâmbătă.

Potrivit Mediafax, bărbatul, în vârstă de aproimativ 40 de ani, s-a predat după mai multe ore de negocieri cu Riad, o unitate de elită a poliţiei franceze, a anunţat o sursă din cadrul forţelor de ordine pentru AFP.

El a fost plasat în arest, a anunţat pentru presă procurorul Christophe Barret.

Faptele petrecute la Montpellier nu au nicio legătură cu ceea s-a întâmplat vineri la Paris, a declarat procurorul.

Cele două femei ţinute ostatice, o angajată a magazinului de bijuterii şi soţia bijutierului, nu au avut de suferit, a precizat el.

Poliţia franceză nu a oferit informaţii despre identitatea autorului luării de ostatici din Montpellier.

Anterior, în cursul serii de vineri, au avut loc negocieri în vederea eliberării celor două femei luate ostatice, au anunţat surse apropiate dosarului, citate de AFP și preluate de Mediafax.

La puţin timp după ora 15.00 GMT (17.00, ora României), poliţia a fost alertată de prezenţă unui bărbat înarmat într-o bijuterie din Montpellier. Bărbatul a încercat să jefuiască magazinul de bijuterii, dar, la sosirea poliţiei, a luat două femei ostatice şi s-a baricadat în magazin. Zona a fost izolată de forţele de ordine.

În jurul orei locale 20.00 (21.00, ora României), poliţişti din cadrul unităţii de elită GIGN din Marsilia erau prezenţie la faţa locului, a constatat un jurnalist al AFP.

Cele mai citite

Ecuație rezolvată în Liga 1! CFR Cluj, vicecampioană, Universitatea Craiova termină pe locul 3

CFR Cluj e noua vicecampioană a României, în timp ce Universitatea Craiova a terminat pe ultima poziție a podiumului Ligii 1, după rezultatele înregistrate...

Declarația unică 2024: Schimbări în taxarea veniturilor extrasalariale

Veniturile din activități independente trebuie declarate până pe 27 în Declarația unică 2024. Cei care completează formularul, pot dona până la 3,5% din impozitul...

VIDEO. “Țeapa” luată de Cristina Cioran. Cum a pierdut 100.000 de euro

Cristina Cioran, actriță și vedetă TV, a dezvăluit recent o experiență financiară dureroasă, în care a pierdut toți banii pe care îi economisise pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă