12 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialAvion PRĂBUȘIT în Alaska. Câte persoane erau la bord

Avion PRĂBUȘIT în Alaska. Câte persoane erau la bord

Un avion de mici dimensiuni, care transporta pilotul şi opt pasageri de pe un vas de croazieră către uscat, s-a prăbuşit joi în Ketchikan, statul american Alaska, informează Mediafax.

Avionul transporta pasagerii pentru o excursie pe uscat în momentul producerii accidentului, la 32 de kilometri nord-est de Ketchikan, în apropiere de Lacul Ella.

Citește și: INCENDIU în Arizona, după prăbuşirea unui avion F-16. De ce nu reușesc pompierii să îl stingă

Pentru moment nu se ştie nimic despre situaţia persoanelor care se aflau la bordul aeronavei, dar pilotul unui elicopter privat a anunţat că a văzut epava acestuia pe o stâncă în apropierea locului unde se crede că s-ar fi prăbuşit a anunţat Departamentul pentru Siguranţă Publică din Alaska.

Paza de coastă americană şi echipele locale de căutare sunt în drum către locul accidentului, în timp ce Comisia naţională pentru siguranţa transporturilor a anunţat că strânge informaţii dar nu are prea multe detalii până în prezent.

Citește și: Un avion de linie a aterizat de urgență pe un aeroport din Varșovia. Ce suspiciuni a avut pilotul

Cei opt pasageri veneau de pe nava de croazieră Westerdam, care plecase sâmbătă din Seattle pentru o călătorie de şapte zile.

Ian Gregor, de la Administraţia federală pentru aviaţie, a confirmat că aeronava este un DeHavilland DHC-3 Otter şi s-a prăbuşit în circumstanţe necunoscute în apropiere de Lacul Ella.

Cele mai citite

Spitalul Obregia din București va avea o Secţie clinică de psihiatrie pediatrică

O Secţie clinică de psihiatrie pediatrică urmează să fie realizată la Spitalul Obregia, în baza unui protocol de colaborare încheiat între Administraţia Spitalelor şi...

Raed Arafat trimite o echipă de experți la Slănic Prahova în urma surpării de teren

Secretarul de stat Raed Arafat, şeful DSU, a precizat joi că o echipă de experţi urmează să ajungă la Slănic Prahova pentru a evalua...

Premierul Ciolacu a convocat ședința de guvern la Timișoara, unde PNL a acceptat să susțină candidatul PSD

Ședința de guvern din ziua de joi, 25 aprilie 2024, se va desfășura la Timișoara, reiese din comunicatele transmise de Guvernul României. Programul oficial al...
Ultima oră
Pe aceeași temă