10.3 C
București
marți, 14 mai 2024
AcasăSpecialBărbatul care a ameninţat că se va arunca în aer la Stockholm...

Bărbatul care a ameninţat că se va arunca în aer la Stockholm s-a predat poliţiei

Bărbatul care a ameninţat joi, la Stockholm, că se va arunca în aer, fiind nemulţumit de partidele politice, s-a predat poliţiei după câteva ore de negocieri, relatează Mediafax.

Bărbatul, despre care poliţia a comunicat că avea "un dispozitiv periculos", era blocat timp de cinci ore într-o clădire din zona Gamla Stan.

Potrivit lui Sven-Erik Olsson, purtătorul de cuvânt al Poliţei suedeze, suspectul "a părăsit clădirea şi a fost arestat".
"El a urmat instrucţiunile date de poliţie", a adăugat Olsson, potrivit Mediafax.

Anterior, purtătorul de cuvânt a afirmat că "suspectul exprimă furia în legătură cu partidele reprezentate în Parlament. Afirmă că are un dispozitiv exploziv".

În decembrie 2010, un bărbat a lansat un atac sinucigaş cu bombă într-o piaţă din Stockholm. Incidentul s-a soldat cu un mort şi mai mulţi răniţi.

Cele mai citite

SUA fac „tot ce este omenește posibil” pentru a furniza rapid arme Ucrainei

Statele Unite(SUA) fac "tot ce este omeneşte posibil" pentru a furniza rapid arme Ucrainei, care se confruntă cu o nouă ofensivă rusă, a declarat...

Florin Piersic, mesaj de ultim moment: „Sunt viu”

Actorul Florin Piersc, internat în spital cu mai multe probleme de sănătate, a transmis, luni seară, un prim mesaj. El spune că e „viu”,...

SUA nu consideră că Israelul face „genocid” în Gaza, dar trebuie „ să protejeze civilii”

Statele Unite(SUA) nu consideră că Israelul comite un "genocid" în Fâşia Gaza, dar îl îndeamnă pe aliatul lor "să facă mai mult pentru a...
Ultima oră
Pe aceeași temă