16.8 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialBilanțul morților în avalanșa din Italia a ajuns la 23. Șase persoane...

Bilanțul morților în avalanșa din Italia a ajuns la 23. Șase persoane sunt date dispărute în continuare

Bilanțul morților în cazul hotelului lovit de avalanșă din centrul Italiei a ajuns la 23. Astfel, pompierii au scos, miercuri, alte cinci cadavre din dărâmăturile clădirii, informează Reuters, citat de Agerpres.

În cursul nopții, trei cadavre au fost scoase din hotel, iar alte două au fost descoperite în cursul dimineții. Numărul persoanelor date dispărute a scăzut astfel la șase.  

În total, unsprezece clienți și salariați ai Hotel Rigopiano au supraviețuit dezastrului, ultimul dintre ei fiind scos de sub dărâmături sâmbătă, iar speranțele de a găsi și alți supraviețuitori sunt tot mai mici.  

Procurorii din Pescara au deschis o anchetă asupra circumstanțelor în care s-a produs avalanșa de la 18 ianuarie din parcul național Gran Sasso, după furtuni de zăpadă și o serie de cutremure cu magnitudinea de peste 5. Mulți clienți ai hotelului au vrut să se întoarcă acasă dar nu au putut pleca din cauza drumului de acces blocat de zăpadă.


Citește și:  Mărturiile supraviețuitorilor avalanșei din Italia, de la hotelul Rigopiano: “Vibra totul atât de tare, încât am fost convinsă că a fost un cutremur”


 

FOTO + VIDEO. Avalanșă după cutremurele din Italia. Un hotel a fost înghițit de zăpadă. Surse oficiale au confirmat moartea a două persoane. Juncker: Comisia Europeană este gata să mobilizeze toate resursele pentru a ajuta autoritățile italiene

O avalanșă puternică a reușit să acopere un hotel din Pescara, după ce ieri, Italia a fost lovită de patru cutremure. Trei oameni sunt daţi dispăruţi în urma acestui incident, pompierii încercând să găsească victimele și persoanele care au rămas blocate în hotel, arată AP.


 

Cele mai citite

De ce să alegi călătoria cu autobuzul sau autocarul de la Bucureşti la Chişinău?

Călătoria cu autobuzul sau autocarul de la București la Chișinău poate fi o opțiune excelentă pentru cei care caută o modalitate confortabilă și accesibilă...

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...
Ultima oră
Pe aceeași temă