16 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO: Tragedie la Mecca: Peste 700 de pelerini un murit în busculadă

VIDEO: Tragedie la Mecca: Peste 700 de pelerini un murit în busculadă

UPDATE: Bilanțul busculadei de la Mecca a crescut. Ultimele informații arată că cel puțin 717 persoane au fost ucise. De asemenea, și bilanțul răniților a ajuns la 863 de persoane, conform BBC.

UPDATE: Bilanțul oamenilor care au murit în busculadă a crescut la 453 de oameni. De asemenea și bilanțul răniților a ajuns la 719 persoane. 

———

UPDATE: Până la acest moment 310 oameni au murit în busculadă, scrie BBC News. 

——–

În apropierea orașului sfânt musulman Mecca s-a produs o busculadă în care au murit cel puțin 220 de persoane, potrivit BBC. 

Mai mult, în busculada de la Mina, produsă în timpul ritualului aruncării cu pietre, au fost rănite alte 450 de persoane.

Citește și: Peste două milioane de musulmani, așteptați la Mecca

Incidentul de joi are loc la trei săptămâni după ce o macara s-a prăbușit la Marea Moschee din Mecca, 107 persoane pierzându-și viața. Două milioane de oameni participă în aceste zile la pelerinajul anual (Hajj), a anunțat postul de televiziune saudit Al-Ekhbariya. 

În anul 2006, o busculadă produsă în timpul Hajj-ului s-a soldat cu moartea a circa 350 de pelerini.

Sursa: Youtube/ Oneindia News

 

 

 

 

 

 

 

 

Cele mai citite

Estonia acuză Rusia că-i perturbă zboorurile prin interferența cu semnalele GPS

Finair a anunțat că a suspendat zborurile timp de o lună, potrivit radioromania.ro. Estonia acuză Rusia că prin interferența cu semnale GPS încalcă reglementările naționale...

Excesul de piele de la nivelul pleoapei superioare. Cauzele și tratamentul blefaroșalazisului.

În lumea esteticii și a chirurgiei plastice, excesul de piele de la nivelul pleoapelor, cunoscut sub numele de blefaroșalazis, poate fi mai mult decât...

VIDEO. Mesajul Patriarhului Daniel de Înviere. “Sfintele Paşti sunt sărbătoarea iertării, a păcii şi a bucuriei”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis un mesaj de Sfintele Paști, evidențiind semnificația profundă a Învierii Domnului pentru credincioși. În cuvintele sale, Patriarhul subliniază...
Ultima oră
Pe aceeași temă