10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialCăderile de zăpadă paralizează zone întinse din statul New York

Căderile de zăpadă paralizează zone întinse din statul New York

Furtunile de zapada de proportii au acoperit regiuni intinse din statul New York. Pana acum cel putin 10 persoane au murit din pricina gerului.

Si in zilele urmatoare va ninge abundent, o veste cum nu se poate mai proasta pentru localitatile care abia se mai zaresc din nameti.

West Seneca, o mica localitate din statul New York, a fost ingropata sub munti de zapada.

Localnicii s-au apucat singuri de deszapezire, speriati ca unele case mai subrede ar putea ceda sub greutatea nametilor.

In ultimele zile s-au asezat peste doi metri de zapada, asa ca echipele de interventie trebuie sa sape tuneluri prin peretii de zapada si doar masinile uilizate la intretinerea pistelor de ski ii pot ajuta pe salvatori, informează presa americană citată de PRO TV.

In Buffalo, alta localitate izolata de nameti, zeci de voluntari au sarit in ajutorul Garzii Nationale, pentru a-i salva pe oamenii blocati in case. Numărul morților în Buffalo a ajuns la 13.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...
Ultima oră
Pe aceeași temă