16.6 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialCanibalism la Londra: Un bărbat și-a degustat partenerul, după ce l-a...

Canibalism la Londra: Un bărbat și-a degustat partenerul, după ce l-a preparat la grătar

Ziarele londoneze titrează că "nu în fiecare zi te întâlnești cu un caz atât de monstruos”, referindu-se la un act de canibalism petrecut recent în capitala britanică, primul din ultima sută de ani. Stefano Brizzi, un bărbat cu tendinţe sado-maso, este acuzat în instanță că l-a gătit p  Gordon Semple și a mâncat părți anatomice ale acestuia după ce, în prealabil, l-a sugrumat, fapte petrecute în apartamentul primului.

Stefano Brizzi este acuzat că l-ar fi ucis pe polițistul Gordon Semple, după ce l-a întâlnit pe aplicaţia Grindr. Ulterior, ucigașul a încercat să scape de cadavru într-o varietate de moduri, inclusiv într-o baie de acid sulfuric amenajată în cada sa. La ancheta derulată de poliția londoneză, s-a găsit ADN-ul din presupusa victimă pe lama unui mixer, pe o oală de gătit, pe bețișoarele de consum, dar și pe tocătorul din bucătărie. De asemenea, pe cuptorul din bucătărie s-a găsit grăsime umană. Anchetatorii au mai constatat că există urme de mușcături pe o bucată de os recuperat din coșul de bucătărie al lui Brizzi precum și dovada că unul dintre picioarele sale au fost arse la grătar, potrivit presei britanice.

Polițistul Gordon Semple era de serviciu când a aranjat să se întâlnească cu Brizzi pentru o partidă de sex "la cald și lipsită de rușine", în după-amiaza zilei de 1 aprilie a.c. La câteva ore după întâlnirea amoroasă a celor doi, vecinii de pe Estate Peabody din sudul Londrei au observat un "miros revoltător", care vine din apartamentul ucigaşului.

Au fost chemați polițiștii care au mai descoperit o mână și o parte a coloanei vertebrale, ambele aruncate la gunoi, din cadavrul lui Gordon Semple. Declarațiile au fost date în fața Înaltei Curți Penale din Londra unde se derulează procesul.

Stefano Brizzi a povestit judecătorilor că după ce și-a degustat partenerul, a aruncat unele părți ale corpului într-un loc liniștit lângă râul Tamisa. Întrebat ce mai rămăsese în apartament, acesta a declarat ca mai rămăsese "un picior, o mână și ceva din coloana vertebrală, pe care am încercat să le prăjesc la fel de bine". Inculpatul a declarat Curții că a fost contaminat cu HIV, iar Satan i-a poruncit: "ucide, ucide, ucide!", după ce în prealabil luase o doză de metamfetamină.

Stefano Brizzi riscă acum, pentru faptele sale, închisoarea pe viață.

Cele mai citite

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...

COS raportează un volum de business anual de 29 milioane de euro

COS, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii integrate de fit – out  și pionier al acestui segment în România, raportează un volum de...

Ocolul Bucureștiului în 30 de zile

Coaliția PSD-PSD a făcut un ocol de treizeci de zile pentru a ajunge de unde a plecat. “Și mă ocoli...” – vorba bancului. Dar...
Ultima oră
Pe aceeași temă