14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialO adolescentă s-a împușcat în cap în faţa părinţilor ei. Fata s-a...

O adolescentă s-a împușcat în cap în faţa părinţilor ei. Fata s-a sinucis din cauza unui fenomen la care sunt expuși aproape toți elevii

O elevă din Texas s-a împuşcat în faţa părinţilor după ce a fost victima unui bullying fără sfârşit. Brandy Vela a apăsat pe trăgaci în timp ce familia o implora să lase arma jos, scrie The Independent.

Înainte de a face gestul final, adolescenta i-a transmis un mesaj surorii ei: „Te iubesc atât de mult. Te rog aminteşte-ţi asta şi iartă-mă pentru tot.”

Imediat ce a primit mesajul, sora mai mare, Jacqueline, a alergat acasă. A auzit plânsete şi a urcat în fugă scările până la camera surorii ei. Brandy stătea lipită de perete, cu pistolul îndreptat spre inimă. Deşi toată familia o implora să renunţă, adolescenta a apăsat pe trăgaci.

Motivul este de-a dreptul șocant. Tanăra fusese adusă în pragul disperării de prietenii virtuali care au ironizat-o și au făcut glume răutăcioase pe seama ei. Îi spuneau în repetate rânduri că este „urată”, „grasă” și „de ce mai este aici”.

Mai mult, agresorii virtuali au creat un cont fals pe un site de întâlniri, pe numele adolescentei, în care se preciza că oferă „sex gratuit” şi unde era specificat numărul de telefon al fetei de 18 ani.

Familia lui Brandy susţine că a raportat faptele atât conducerii şcolii, cât şi poliţiei, dar nimeni nu a luat nici o măsură.

 

 

 

 

Cele mai citite

Surpriză la turneul de la Miami! Carlos Alcaraz, eliminat în „sferturi”

Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de finală ale turneului ATP Masters 1.000 de la Miami, după ce a fost învins de bulgarul...

Declarațiile lui Cristiano Bergodi, înainte de Universitatea Craiova – Rapid

Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului, spune că formaţia sa trebuie să joace cu încredere şi curaj pentru a câştiga toate cele trei puncte în meciul...

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou, eliberat de...
Ultima oră
Pe aceeași temă