10.6 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăSpecialCe a declarat Zinaida Greceanîi, după afișarea rezultatelor parțiale

Ce a declarat Zinaida Greceanîi, după afișarea rezultatelor parțiale

Candidata socialistă Zinaida Greceanîi a declarat, duminică, după publicarea rezultatelor parțiale, că deocamdată este prematur de a face concluziile finale ale alegerilor, conform Unimedia.

“Eu nu cred că acesta este rezultatul final, când o să fie 100%, voi face declarații despre ce vom face mai departe”, a declarat candidatul socialiștilor. 

Citește și: Rezultate parțiale: Dorin Chirtoacă a CÂȘTIGAT alegerile pentru Primăria Chişinăului

Greceanîi susține că nu regretă faptul că a refuzat să participe în dezbateri pentru că a dorit să transmită mesajele direct la alegători. 

 De asemenea, candidatul PSRM spune că a fost o campanie intensă, mai ales în această zi de alegeri: “Mi se pare că a fost foarte tenisonată situația, în unele suburbii a fost foarte tensionat, o să vedem care vor fi contestațiile”.

Candidatul liberal Dorin Chirtoacă a câştigat, duminică, alegerile pentru Primăria Chişinăului, cu 50,57% din voturi, potrivit rezultatelor după numărarea a 60,06% din procesele verbale, relatează site-ul Unimedia.info.

Candidata socialistă Zinaida Greceanîi a obţinut 49,43%. 

Actualul primar al Chişinăului, Dorin Chirtoacă, și-a revendicat deja victoria în alegeri, declarând duminică seara că, după numărarea voturilor din suburbii, ar putea câștiga cu 53%.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă