21.3 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăSpecialCe sumă de bani fabuloasă a primit Yanis Varoufakis pentru un interviu...

Ce sumă de bani fabuloasă a primit Yanis Varoufakis pentru un interviu de 20 de minute

Un scandal s-a declanșat în Italia după ce s-a aflat că pentru un interviu de 22 de minute pe care l-a acordat postului de televiziune RAI, fostul ministru grec de finanțe, Yanis Varoufakis, a încasat o sumă de 24.000 de euro. Informația a fost dezvăluită chiar de fostul ministru pe blogul său, potrivit Agerpres. 

La 27 septembrie, Varoufakis a fost invitat într-o emisiune difuzată de RAI 3, iar pentru participarea la acest interviu care nu a durat mai mult de 22 de minute, el a primit 24.000 de euro și un bilet de avion la clasa I, potrivit mass-media italiene.

Varoufakis a indicat pe blogul său onorariile primite la diverse conferințe și interviuri la care a luat parte în ultimul timp.

”Este extrem de grav, nu am mai văzut așa ceva”, a reacționat Renato Brunetta, liderul deputaților Forza Italia (FI), partidul lui Silvio Berlusconi.

”Dar italienii plătesc abonamentul RAI pentru a-l plăti pe Varoufakis? Sper că nu”, a scris într-o postare pe Twitter Mara Carfagna, purtătoarea de cuvânt a FI în Camera Deputaților.

Cele mai citite

Ciucă știe calitățile pe care le așteaptă românii de la viitorul președinte

Președintele Senatului și al PNL, Nicolae Ciucă, apare într-un clip video în care anunță ce calități ar trebui să aibă un candidat la funcția...

Polonia verifică dacă judecătorul fugit în Belarus a spionat împotriva țării sale

Tomasz Szmydt, un judecător de la un Tribunal administrativ din Varşovia, a cerut luni azil în Belarus, spunând că a acţionat în semn de...

România are nevoie de o nouă generație de lideri politici, educați pe modelul occidental, consideră rectorul SNSPA

România trebuie "să investească încredere într-o nouă generație de lideri politici, educați și formați pe modelul occidental", consideră profesorul Remus Pricopie, rectorul Școlii Naționale...
Ultima oră
Pe aceeași temă