18.3 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialCioloş: Am un mandat până la sfârşitul anului; după - o să...

Cioloş: Am un mandat până la sfârşitul anului; după – o să îmi găsesc eu ce să fac

Premierul Dacian Cioloş a afirmat, în cursul vizitei la Ottawa, că are un mandat de premier până la finalul acestui an, după care îşi va găsi ce să facă, informează Agerpres. Acesta a susţinut miercuri o conferinţă de presă la Ambasada României de la Ottawa.

Întrebat de un jurnalist care este viitorul pe care şi-l vede în următorii ani şi dacă va rămâne premier tehnocrat şi după alegeri, Dacian Cioloş a replicat: “Nu discut acest lucru. Am mai spus-o şi acasă: am un mandat pe care mi l-am asumat până la sfârşitul anului şi doar despre acest lucru discut. Asta e important acum – România să fie guvernată în aşa fel încât să menţinem stabilitatea economică, socială în România şi restul – chestiuni privind viitorul personal – nu vă faceţi nicio grijă, o să-mi găsesc eu ce să fac”. 

Premierul Dacian Cioloş a efectuat miercuri o vizită oficială în Canada, unde a avut întrevederi cu şefii Parlamentului, cu premierul canadian, Justin Trudeau, şi s-a întâlnit cu reprezentanţi ai comunităţii româneşti din Canada. 

Citeşte şi Corespondență specială RL din Canada. Ce şanse sunt ca vizele pentru români să fie eliminate

 

Cele mai citite

Echilibrul perfect: cum să îmbini mobilierul vintage cu designul modern

În ultimii ani, o tendință care a câștigat teren în designul interior este combinarea mobilierului vintage cu designul modern. Acest amestec neconvențional de stiluri...

Zona din fața casei – amenajări necesare pentru a completa estetic și funcțional spațiul

În fața casei tale, există o zonă care poate fi un spațiu deosebit pentru a-ți...

Guvernanții au nevoie de Big Brother ca să vadă problemele școlii românești

Este tot mai evident că decidenții politici, dar și o mare parte a societății, au uitat menirea școlii. Cu întârziere considerabilă, politicienii din țara noastră...
Ultima oră
Pe aceeași temă