13.9 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialCoreea de Nord acuză CIA că ar fi pus la cale o...

Coreea de Nord acuză CIA că ar fi pus la cale o tentativă de asasinare a lui Kim Jong-Un

Regimul de la Phenian a acuzat CIA şi serviciile de informaţii sud-coreene că ar fi pus la cale o tentativă de asasinare a liderului nord-coreean Kim Jong-Un folosind "substanţe biochimice", relatează site-ul cotidianului Le Figaro citat de Mediafax.

Tentativa de asasinat ar fi urmat să aibă loc în timpul unor ceremonii oficiale la Phenian, se mai afirmă în comunicatul Ministerului nord-coreean de Securitate a Statului.

"Vom vâna şi extermina fără milă toţi teroriştii CIA" şi ai serviciilor de informaţii sud-coreene "care au vizat demnitatea conducerii supreme" a Coreei de Nord, se mai arată în comunicat, potrivit agenţiei de ştiri Yonhap.

"Un atac antiterorist în stil coreean va fi demarat pentru a elimina toate organizaţiile complotiste ale imperialiştilor americani şi clicii clientelare", a anunţat Ministerul.

 

Cele mai citite

Zona din fața casei – amenajări necesare pentru a completa estetic și funcțional spațiul

În fața casei tale, există o zonă care poate fi un spațiu deosebit pentru a-ți...

„Libertate” deschide ediția 2024 a Festivalului de Film Românesc în Israel

„Un adevărat tur de forță al cinematografiei românești în Israel” – astfel a caracterizat directorul Institutului Cultural Român de la Tel Aviv evenimentul cel...

Echilibrul perfect: cum să îmbini mobilierul vintage cu designul modern

În ultimii ani, o tendință care a câștigat teren în designul interior este combinarea mobilierului vintage cu designul modern. Acest amestec neconvențional de stiluri...
Ultima oră
Pe aceeași temă