18.9 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialCursa pentru Casa Albă: Donald Trump jignește femeile. Printre victime, prezentatoare TV...

Cursa pentru Casa Albă: Donald Trump jignește femeile. Printre victime, prezentatoare TV și Hillary Clinton

Hillary Clinton,  prezentatoarele TV Rosie O’Donell și Megyn Kelly și soția lui Ted Cruz au fost jignite de republicanul Donald Trump în timpul discursurilor sale care ar trebuyi să-l propulseze drept candidat pentru Casa Albă. Potrivit CNN, Trump a lansat adevărate campanii pe Twitter și nu numai, împotriva femeilor care au îndrăznit să-l critice. 

Se pare că politicianul nu vrea să țină cont de faptul că votul electoratului feminin a făcut diferența, în 2012 în cursa pentru Casa Albă, în cazul lui Barack Obama. 

Sondașele arată că Hillary Clinton are un avans considerabil în fața lui Trump în ceea ce privește votul feminin. Astfel, 60% din electoratul feminin american ar vota-o pe Clinton și doar 33% l-ar vota pe Trump. 

Trump în devansează însă pe contracandidatul său, Ted Cruz, la votul electoratului feminin republican. Astfel, 44 % dintre femeile republicane spun că l-ar vota pe Donald TRump, și 32 % l-ar alege pe Ted Cruz. 

 Donald Trump a iscat un scandal teribil de curând, când a publicat o poză pe Twitter cu soția lui și cu soția lui Ted Cruz, Heidi Cruz, comentând că  „o fotografie valorează cât o mie de cuvinte” și a spus că „o va da de gol” pe Heidi Cruz. Potrivit CNN, reacția lui Trump a venit după ce la un miting împotriva lui, protestatarii au avut poze cu soția lui Melania Trump.

În replică, Ted Cruz l-a numit, pe Trump  laș și a spus că „femeile puternice îl sperie pe Donald”. 

Pe  Hillary Clinton, Trump a numit-o stridentă și a spus că nu are energia necesară pentru a fi președinte al Statelor Unite, el făcând aluzie și la  episodul Monica Lewinski din viața soțului ei, fostul președinte Bill Clinton.

Despre prezentatoarea Fox News Megyn Kelly,  Donald Trump a spus că „îi ieșea sânge din ochi, din toate părțile”. Conflictul a escaladat într-o asemenea măsură, că Donald Trump a refuzat să participe la o dezbatere moderată de Megyn Kelly. „Supraevaluata și nebuna@megynkelly se plânge mereu de Trump și, totuși, îmi consacră o emisiune a sa. Concentrează-te asupra altora, Megyn”, a scris Donald Trump pe Twitter.

Despre Rosie O’Donnell, Trump a afirmat că este un ca „un porc gras”. 

Pe de altă parte, confruntat cu declarațiile sale referitoare la femei, Donald Trump a spus pentru CNN că acestea fac parte din „show business” și că ar face mai multe pentru femei dacă ar ajunge președinte decât Hillary Clinton.

„Nimeni nu respectă femeile mai mult decât mine. Nimeni nu are grijă de femei ca mine, și ele au grijă de mine la rândul lor”, a spus Dondald Trump.  

Cele mai citite

Iuliana Beregoi, despre cum reușește să se împartă între viața profesională și cea personală: “Sincer…”

Iuliana Beregoi este recunoscută ca una dintre cele mai apreciate artiste, vloggerițe și actrițe din România și Republica Moldova. La doar 19 ani, tânăra...

Iuliana Beregoi, despre cum reușește să se împartă între viața profesională și cea personală: “Sincer…”

Iuliana Beregoi este recunoscută ca una dintre cele mai apreciate artiste, vloggerițe și actrițe din România și Republica Moldova. La doar 19 ani, tânăra...

Starea de sănătate a lui Robert Fico este una “pozitivă”

Prognoza referitoare la evoluția stării de sănătate a premierului slovac Robert Fico după tentativa de asasinat "este încurajatoare", a declarat sâmbătă ministrul slovac al...
Ultima oră
Pe aceeași temă