12.1 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSpecialCutremurul din Nepal: Alți doi copii au fost salvați, după cinci zile...

Cutremurul din Nepal: Alți doi copii au fost salvați, după cinci zile de la seism

Doi copii au fost găsiți în viață, după cinci zile, de la cutremurul din Nepal, soldat cu peste 5.000 de morți, timp în care au stat sub dărâmături, scrie editorul Nepal Times Kunda Dixit, pe Twitter.

Citește și: Cutremurul din Nepal. Supraviețuitor, găsit după 82 de ore petrecute sub dărâmături

Astfel, fetița de 11 ani a fost salvată, după ce a stat mai bine de 90 ore sub dărâmături, în Bhaktapur, iar băiețelul de 15 ani a fost descoperit de salvatori sub dărâmăturile unei clădiri, în Kahmandu, la cinci zile după cutremur.

Băiatul a fost prins între două etaje prăbuşite, a declarat șeful echipei, Andrew Olvera.

Marți, salvatorii au găsit în viată un bărbat din Nepal, după 82 de ore de la cutremur, timp în care a fost prins sub dărâmăturile unui bloc cu șapte etaje, scrie nepaltimes.com.

Un cutremur de 7,9 grade s-a produs sâmbătă în Nepal, provocând avalanşe de amploare şi fiind urmat de zeci de replici de intensitate mare.

Cutremurul este cel cel mai mare dezastru înregistrat în Nepal în ultimii 80 de ani, soldat cu peste 5.000 de morţi şi pagube uriaşe.

 

Cele mai citite

Mesajul premierului Marcel Ciolacu către jurnaliști, de Ziua Mondială a Libertății Presei

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat, vineri, cu prilejul Zilei Mondiale a Libertăţii Presei, că activitatea de jurnalist, cu toate valenţele sale, are în sine...

Dan Petrescu, despre revenirea la CFR: “Mă simt ca acasă aici, mă motivează totul”

Dan Petrescu, antrenorul legendar care se întoarce pentru al patrulea mandat la conducerea echipei de fotbal CFR Cluj, a subliniat într-o conferință de presă...

Unirea Shopping Center: Inima Comercială a Bucureștiului

Situat în centrul vibrant al Bucureștiului, Unirea Shopping Center nu este doar un simplu centru comercial, ci o emblemă a orașului, fiind unul dintre...
Ultima oră
Pe aceeași temă