19.5 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialDetalii surprinzătoare în cazul anchetei morţii lui Robin Williams

Detalii surprinzătoare în cazul anchetei morţii lui Robin Williams

Actorul american Robin Williams s-a sinucis prin spânzurare pe 11 august, iar în organismul său NU au fost detectate urme de alcool sau droguri, a dezvăluit vineri poliţia, finalizând ancheta privind moartea acestui actor celebru, scrie Mediafax.

Potrivit anchetei, care a durat durat aproximativ trei luni, cauza decesului este "sinuciderea prin asfixiere", anunţă un comunicat publicat pe site-ul poliţiei din Marin County, în apropierea San Francisco.

Rezultatele anchetei arată că actorul era treaz în momentul când s-a sinucis şi, de asemenea, nu consumase droguri sau medicamente în cantităţi mari.

"Testele toxicologice au dezvăluit că în organismul actorului nu existau urme de alcool sau droguri (…). Medicamente care necesită prescripţie medicală au fost detectate, dar într-o concentraţie terapeutică", informează raportul prezentat de poliţie.

Robin Williams s-a sinucis pe 11 august, la domiciliul său din localitatea Tiburon, în apropiere de San Francisco, scrie sursa citată.

Potrivit purtătorului de cuvânt al starului, actorul suferea de depresie.

Cele mai citite

ANPC, recomandări pentru 1 Mai. “Acordați o atenție deosebită aspectului produsului”

Avertizarea transmisă de către directorul general al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), Paul Anghel, este deosebit de importantă pentru consumatorii din România, în...

Un bărbat de 43 de ani din Rădăuți a evadat din arestul la domiciliu după ce a fost condamnat la patru ani închisoare

Un bărbat în vârstă de 43 de ani din municipiul Rădăuţi este cercetat penal pentru evadare, după ce ar fi părăsit arestul la domiciliu...

Un român în vârstă de 28 de ani a fost găsit mor într-o piață publică din Genova

O descoperire tragică a avut loc vineri, în jurul orei 16:30, în Piazza Monte Santodin din cartierul Sestri Ponente din Genova, Italia. Cadavrul unui...
Ultima oră
Pe aceeași temă