15.5 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialDezvăluiri: Ce acuzații a lansat, de pe patul de moarte, un fost...

Dezvăluiri: Ce acuzații a lansat, de pe patul de moarte, un fost agent FSB la adresa lui Putin

Fostul agent FSB Aleksandr Litvinenko, otrăvit în 2006 cu poloniu, a declarat pe patul de moarte că a fost omorât de Vladimir Putin, preşedintele Rusiei, conform achetei desfăşurate în Marea Britanie, informează Mediafax.

“Tată, am fost otrăvit de Vladimir Putin”, au fost ultimele cuvinte spuse de Aleksander Litvinenko tatălui său, Valer Litvinenko, conform The Telegraph.

În plus, Aleksandr Litvinenko i-a atras atenţia tatălui că preşedintele Rusiei este un “om foarte periculos” şi că trebuie să fie foarte atent.

Dezvăluirile au fost făcute în cursul audierilor efectuate de comisia care anchetează circumstanţele otrăvirii fostului agent FSB. Preşedintele comisiei britanice de investigaţie, sir Robert Owen, a acuzat procurorii ruşi că încearcă să blocheze colectarea probelor despre un suspect principal, Dmitri Kovtun.

Aleksandr Litvinenko a fost otrăvit cu poloniu-210 pe 1 noiembrie 2006, în cursul unei întâlniri la Hotelul Millennium cu Dmitri Kovtun şi Andrei Lugovoi. Litvinenko a decedat după trei săptămâni. Rusia refuză extrădarea celor doi suspecţi de crimă.

Cele mai citite

Un rapper iranian a fost condamnat la moarte

Rapper-ul iranian Toomaj Salehi a fost condamnat la moarte astăzi, 24 aprilie 2024. Starul este acuzat că are legătură cu tulburările din Iran din...

Firea trebuie să se retragă din cursa pentru europarlamentare dacă va candida la Primărie, susține AUR

Partidul AUR consideră că Gabriela Firea trebuie să renunțe la candidatura pentru un post de europarlamentar dacă dorește să candideze la Primăria Capitalei. Acest punct...

Transformă spațiul din garaj într-un loc accesibil – iată ce ușă de garaj de la Alexiana să alegi

Ușilor de garaj ar trebui să li se acorde mult mai multă atenție. Acestea au capacitatea de a menține un nivel de siguranță înalt...
Ultima oră
Pe aceeași temă