13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialDezvăluiri CUTREMURĂTOARE ale unui nord-coreean fugit în Occident: Arme BIOCHIMICE, testate pe...

Dezvăluiri CUTREMURĂTOARE ale unui nord-coreean fugit în Occident: Arme BIOCHIMICE, testate pe OAMENI

Regimul de la Phenian ar derula experimente cu arme biochimice, asupra propriilor cetăţeni. Dovezile sunt prezentate de un cercetător din Coreea de Nord care a fugit în Finlanda.

Agenţia de presă Yonhap, din Coreea de Sud, susţine că specialistul din Coreea de Nord a luat cu el în Finlanda o cantitate de 15 GB de documente, referitoare la “experimentele pe oameni”.

Cercetătorul, în vârstă de 47 de ani, prezentat de media internaţională sub numele de “Lee”, a lucrat la un centru de microbiologie din oraşul Ganggye (Kanggye), capitala provinciei Chagang.

Intenţia lui ar fi aceea de a bloca programul inuman de cercetări din Coreea de Nord, prezentând informaţiile pe care le deţine în faţa Parlamentului European.

Cercetătorul “Lee” a plecat din Coreea de Nord mai întâi în Filipine, în luna iunie, cu o cursă aeriană, de unde a ajuns în Europa.

Informaţii neconfirmate despre testarea unor arme chimice şi biologice, realizată de Coreea de Nord asupra propriilor cetăţeni, sunt vehiculate de câteva luni. Printre victime s-ar număra persoane cu handicap, inclusiv copii, internate în aşa-numitele “spitale închise”.

Citeşte şi: Operațiune secretă a regimului de la Phenian: Kim Jong-un înlocuiește statuile din ambasadele nord-coreene din Rusia

 

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Dotează eficient și igienic spațiile sanitare ale afacerii tale!

Atunci când gestionezi o afacere este important să acorzi o atenție deosebită și spațiilor sanitare. Acestea nu trebuie să fie doar curate, ci și...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...
Ultima oră
Pe aceeași temă