10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialDominique Strauss-Kahn a luat cina în oraş după eliberare

Dominique Strauss-Kahn a luat cina în oraş după eliberare

Fostul şef al FMI Dominique Strauss-Kahn a luat vineri seară prima cină în oraş după la un restaurant din Manhattan, după ce instanţa a dispus eliberarea sa pe propria răspundere, în procesul în care este în continuare acuzat de agresiune sexuală asupra unei cameriste, relatează Agerpres.

Este pentru prima dată când Dominique Strauss-Kahn se bucură de libertate după ce la 14 mai a fost arestat în avionul care urma să-l ducă la Paris sub acuzaţia că a agresat sexual o cameristă a unui hotel din New York.

Îmbrăcat cu o jachetă şi fără cravată, Strauss-Kahn a ieşit zâmbind din casă, fiind acompaniat de soţie şi de alte două persoane, precum şi de agenţi de securitate care s-au urcat într-un SUV.

Strauss-Kahn, în vârstă de 62 de ani, este în continuare inculpat, însă semnele de întrebare privind credibilitatea presupusei victime par să îndrepte procesul în favoarea sa.

Înainte ca instanţa să-l elibereze, fostul şef al FMI se afla în arest la domiciliu, era păzit de agenţi de securitate înarmaţi şi monitorizat electronic.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă